Besplatna video analiza trčanja i predavanje Salomon trail škole trčanja u TCR

U petak 13.10.2017. na 1. katu od 9 do 21 h nasuprot trgovina Tele 2 i Dicte, a u neposrednoj blizini Intersporta, očekuje vas BESPLATNA video analiza trčanja i predavanja Salomon škole trail trčanja u suradnji s Intersportom i trenerima trčanja, kineziolozima i savjetnicima za zdrav život Zvjezdanom Veljković i Goranom Peićem.

ZAŠTO ŠKOLA TRAIL TRČANJA?

Sve više ljudi trči u prirodi gdje zaborave na sve brige i uživaju u sadašnjem trenutku. Trail running je trčanje u prirodnoj okolini, koje budi unutarnja osjetila i daje potpuni odmak od svakidašnjeg stresa. Tehnika trail trčanja do danas se jako promijenila i napredovala, a slijedi je i razvoj trkačkih tenisica, odjeće i ostalih dodataka. Zato je jako važno na kakav način trčimo u prirodi, kako se prilagoditi različitim terenima i prije svega: kakvu opremu izabrati.

TRAIL RUNNING TRKAČKE AKADEMIJE su besplatne i namijenjene su i početnicima i iskusnijim trkačima. Usput ćete moći testirati nove trkačke tenisice SALOMON SENSE ESCAPE, koje će vas oduševiti svojom mekoćom, stabilnošću, niskom težinom i svestranošću te dobiti sve informacije o upisima u Salomon školu trail trčanja.

 

Vidimo se u petak!

 

Galerija: