DESETI BROJ TOWER MAGAZINA JE DOSTUPAN ZA PREUZIMANJE

Dragi naši čitatelji i posjetitelji,
pred vama je posljednji broj Tower Magazina u ovoj godini. Hvala svima vama koji ste s nama proslavili naš 7. rođendan, bilo vas je više od trideset tisuća. Kako je bilo na rođendanu, pogledajte na stranicama koje slijede. Dio vas došao je zbog glumica i pjevačica Semente Rajhard i Vande Winter s kojima smo razgovarali za ovaj zimski broj Tower Magazina.
I ove godine u povodu blagdana za vas smo priremili bogat program, od druženja s Djedom Mrazom do koncerta Nene Belana. Posljednju naslovnicu u ovoj godini krasi Nikolina Miletić, Riječanka koju je jedan časopis proglasio najseksi Hrvaticom. Ona je za vas isprobala tri odjevne kombinacije koje je za nju osmislila naša stilistica Maja Radešić. Njih dvije dobro su se zabavile birajući odjeću, a jednako zabavno bilo je na snimanju. Kako je to otići u shopping sa stilistom, možete provjeriti sami, dovoljno je da posjedujete Golden Tower karticu i
prijavite se za uslugu koja je za vas posve besplatna. Ako muku mučite s odabirom darova, našim smo vam blagdanskim izlogom pokušali pomoći. Što ima novoga u našim trgovinama, provjerite na čak četrnaest stranica rubrike Modni kutak. Sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe. Do sljedećeg čitanja na proljeće vaša Maja Baković.

Preuzmi PDF: