JEDANAESTI BROJ TOWER MAGAZINA JE DOSTUPAN ZA PREUZIMANJE

Proljeće je stiglo, a ljeto nam je na vratima - pravi trenutak za obnovu tijela, duha i stila. Sve to ali i puno više od toga na jednom mjestu nudi vam vaš omiljeni shopping centar.
U našim standardnim modnim rubrikama upoznajemo vas s najnovijim trendovima koji možete pronaći u našim izlozima zahvaljujući našim vrijednim trgovcima.
Uz modne savjete za nju, njega i vaše male modne ikone upoznajemo vas s uzbudljivim kolekcijama kupaćih kostima i ostalim odjevnim predmetima koji će vam osigurati istodobno strastven i lagan look, donosimo vam novosti iz svijeta ljepote, savjete za uređenje doma, jednostavne i brze kulinarske prijedloge, nove naslove za razbibrigu i zabavu.
Naslovnicu krasi naša prelijepa sugrađanka Belma Džomba za koju je stilistica centra Maja Radešić odabrala kombinacije usklađene s Belminim karakterom, ali i novim
životnim ulogama.
U centru smo priredili uistinu puno zanimljivih događanja od kojih izdvajamo; Choco fest s majstorom Dubravkom Vitlovom, Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme Model Search koji potpisuje Viktor Drago, tradicionalan Exclusive Auto moto show, Dane interijera, cooking show Art of Raw tima - Lene i Darka Jurić te brojna druga događanja.

Podsjećamo vas da koristite Golden Tower card jer ste se i sami uvjerili da Vrijedi jer štedi, a uz to možete okušati sreću i možda baš Vi postanete vlasnik VOLKSWAGEN
TAKE UP-a! U ovom broju magazina možete pronaći i sve aktualnosti iz Tower centra, popis trgovina i ostalih sadržaja, radno vrijeme i ostale korisne informacije.
Neka vam Tower magazin uvijek bude prijatelj koji će vas pratiti na pravom putu da otkrijete skrivenu stranu vaše ljepote te Vam biti vodič za dobar shopping i još bolju zabavu.

Do jeseni!
vaša Maja Baković