Osmi broj Tower Magazina je dostupan za preuzimanje

Zadnji udarci neuobičajeno duge zime su za nama, i nadam se da je stiglo vrijeme za toplije sunčane dane koji su uvod u proljeće i ljeto. Upravo tim temama bavi se novi broj Tower magazina koji je, nakon dvije godine, sada u potpuno novom ruhu. Trgovci su pripremili proljetne i ljetne kolekcije odjeće i obuće od kojih neke dobre prijedloge možete naći na stranicama modnoga kutka. Donosimo i savjete kako tijelo i kožu pripremiti za ljeto, ali i na najbolji se način zaštititi od sunčevih zraka.

U razdoblju koje je za nama ugostili smo naše poznate estradne zvijezde, odabrali princa i princezu Riječkoga karnevala, svakog vikenda imali animacije za djecu i otvorili neka nova prodajna mjesta. Naslovnica i tema broja posvećena je našoj dragoj susjedi s Pećina, Svjetlani Despot, s kojom Tower Centar ima zanimljivu kreativnu suradnju o čemu više pročitajte na stranicama koje slijede. 

U stalnim rubrikama saznajte što ima novo u književnosti, tehno i kino ponudi, nekoliko kulinarskih savjeta za lagan proljetni obrok. 
Pogledajte što vam sve spremamo u idućem razdoblju, bit će događanja za velike i male, prilika za provod i razonodu i naravno, najbolji, proljetni i ljetni shopping.