Nova kolekcija jakni i kaputa u trgovini Springfield

Nova kolekcija jakni i kaputa u trgovini Springfield

13.11.2018

Springfield donosi trendi jakne i lagane kapute za savršen jesenski look

Jakne i lagani kaputi za jesenske mjesece su najbolja investicija ove sezone. Donosimo  Springfield trendove uz koje ćete uživati u modnoj igri kao stvorenoj za hladne dane.

JAKNE I LAGANI KAPUTI ZA NJEGA

Jakne od samta s toplom podstavom koja imitira ovčje runo, kaputi raznih krojeva i dezena te bezvremenske traper jakne, samo su neki od casual komada koje Springfield preporučuje za ovu jesen.

Novitet sezone svakako su trendi pernate jakne u zelenoj, plavoj i narančastoj boji dok su popularne Haringtonke s vunenim ovratnikom savršena R[ECO]NSIDER opcija koja opisuje projekt održivosti koji je Springfield lansirao ove sezone.

JAKNE I LAGANI KAPUTI ZA NJU  

Trendi kožnate jakne definitivni su must have sezone. Jakne od eko ili pak brušene janjeće kože mnogima su omiljeni komad koji se savršeno slaže uz svaki dnevni i večernji stajling.

Moćan efekt ovog jednostavnog, ali upečatljivog komada idealan je izbor kada svom stajlingu želite podariti trendi casual notu. Nezaobilazni komad ove sezone svakako su jakne začinjene umjetnim krznom. Topli i upečatljivi krzneni detalji jaknama daju elegantnu, trendi notu te će u trenu obogatiti vašu odjevnu kombinaciju.

Želite li pak nešto ležerniji look koji ne može proći neprimijećeno, poigrajte se s toplim i mekanim teddy bundicama u nježnoj krem ili bijeloj boji.

399,00kn

229,00kn


Novosti u centru
Scroll to top