But First Shoes: No.1 vodič za modni korak

objavljeno 09.04.2018

u kategoriji Novosti u centru

But First Shoes: No.1 vodič za modni korak

Ljubitelji modnih cipela, uskoro ćete dobiti svoju omiljenu web stranicu. Stojite ispred ormara i pitate se što nositi ili kako iskombinirati styling s cipelama koje imate u ormaru? Želite pratiti najnovije trendove, no niste sasvim sigurni kako? U takvim situacijama tražite modnu inspiraciju na gradskim ulicama i raznim društvenim medijima svojih omiljenih modnih blogera i poznatih lica iz svijeta mode.

Dobro došli na portal za modne zaljubljenike u obuću koji je uz pomoć odabranih modnih blogera i stručnjaka dobio naziv „But First Shoes”.

U Massu smo udružili snage sa sedam renomiranih modnih fanatika u Sloveniji i Hrvatskoj koji će pridonijeti stvaranju najnovije modne platforme „But First Shoes” gdje će se ponuditi svježe modne ideje.

Kompletna ekipa naših fashionistica sastoji se od slovenskih blogerica Sare Zavernik (The Blonde Bliss), Lare Begič (Mainstream Chic), Tese Jurjaševič (Magnifique) i modne urednice Ellea, Petre Windschnurer te hrvatskih lifestyle blogerica Elle Dvornik (I am Ella), Ljupke Tanevske (Guerilla Girl) i Lucije Kontić (Shipped from Venus).

Ime je nove platforme nastalo po njihovom vlastitom izboru, dokazujući da svi strastveni ljubitelji cipela ovaj modni komad često stavljaju u prvi plan svojih stylinga.

Na stranici ćete moći pronaći najnovije modne trendove, stil savjete i osobna iskustva modnih gurua, modnu inspiraciju iz svih područja mode, obuću i odjeću, dodatke te styling. Platforma će biti vaš najbolji prijatelj koji će vas na svakom koraku informirani o najnovijim trendovima i svježim stilskim idejama.