Dođite i isprobajte bežičnu slušalicu!

objavljeno 22.01.2018

u kategoriji Novosti u centru, Akcije i popusti

Dođite i isprobajte bežičnu slušalicu!

ZA PRIČALICE U AUTU RUKE NA VOLAN! Budimo iskreni, svi volimo vrijeme vožnje skratiti jednim razgovorom jer je upravo to jedino vrijeme kada imamo malo mira i tišine. Sjeli ste u automobil, uzeli mobitel u ruke i odlučili nekoga nazvati? Znamo da će se mnogi prepoznati jer upravo dok vozimo imamo te rijetke trenutke kada razgovor možemo obaviti u miru. Ali NE! kaže zakon; NE! kaže policija; NE! kaže svijest… NE! kažemo i mi! Zbog koncentracije i usredotočenosti, zbog opreza i fokusiranosti ne preporuča se pričati dok vozimo. No, kao da smo evoluirali po tom pitanju i savladali vještinu vožnje i razgovora te to postaje opće prihvaćeno, ali ono što ostaje važno je da su ruke na volanu! Nemoguće je, u današnje vrijeme, očekivati da nam tokom vožnje ne zvoni mobitel i da smo komunikacijski odsječeni…u ostalom i sa suvozačem pričamo dok vozimo, tako da nije opasna sama priča već trenutak u kojem ruke mičemo s volana, a pogled s ceste i odlučujemo se na tipkanje po telefonu i držanje istog na uhu. Ali rješenje je tu! Genijalan Bluetooth uređaj koji prepoznaje vaše mobilne uređaje pri ulasku u auto, moguće je spojiti sa ČAK 8 uređaja, a postavljen na štitnik za sunce iznad vozačeve glave ne smeta apsolutno nikome. Što kažu tehničke karakteristike:

  • uređaj je namijenjen za korištenje u vožnji
  • postavlja se na štitnike za sunce
  • omogućuje odgovaranje na poziv, odbijanje poziva, završetak poziva, ponovno biranje posljednjeg broja, kontrolu glasnoće
  • uređaj se automatski uključuje i isključuje

U prodavaonici Mobilcentar Vip, na 3. katu Tower Centra, potražite ovaj uređaj namijenjen svima koji vole vrijeme vožnje skratiti razgovarajući, bilo to službeno ili relaksirajuće i neobavezno.Dođite i isprobajte prijenosnu, bežičnu slušalicu!