Hormonska ravnoteža sa Sanjom Toljan

objavljeno 06.04.2018

u kategoriji Novosti u centru, Eventi, Zabavni sadržaji

Hormonska ravnoteža sa Sanjom Toljan

Hormoni stvaraju tjelesnu i emocionalnu ravnotežu, a ponekad su zaslužni i za kaos u našem tijelu. No kako nam hormoni mogu pomoći da vodimo skladniji i uspješniji obiteljski, poslovni ili ljubavni život doznat ćemo na gostovanju naše poznate liječnice dr.med. Sanje Toljan.

Ova poznata stručnjakinja za modernu hormonsku nadomjesnu terapiju predstavit će svoje zapažene knjige „Čudesna moć hormona“, „Žene u hormonskoj ravnoteži“ i „Muškarci u hormonskoj ravnoteži“, 6. travnja u 18 sati u knjižari Hoću knjigu u riječkom Tower centru.

Posjetitelji će tijekom promocije imati jedinstvenu priliku ispuniti test pomoću kojeg će doznati s kojim hormonima potencijalno imaju problema te kako ih otkloniti. Nakon Rijeke, autorica će svoje knjige predstaviti i u Zagrebu (10. travnja) te Splitu (27. travnja).

Ukoliko vam je stalo do vlastitog hormonskog zdravlja obavezno posjetite ovu zanimljivu promociju!

Za sve dodatne informacije posjetite Facebook event posvećen ovom gostovanju: https://www.facebook.com/events/2024225194565274/

Hoću knjigu je novootvoreni lanac knjižara koji svim zaljubljenicima u knjige i znanje nudi najbolji izbor iz svijeta knjiga i papirničkog asortimana. Osim što su knjižare opremljene na najmoderniji način te čitatelju nude najširi raspon kvalitetnih naslova, knjižare Hoću knjigu nude savjete stručnih trgovaca s iznimnim poznavanjem književnosti. Svaki djelatnik knjižare stoji vam na usluzi za preporuku ili razmjenu ideja. U knjižarama Hoću knjigu udružuju se svjetovi iz mašte koji vas pozivaju na nove avanture i opuštanje. Čitanje, kao ni pisanje, nije usamljena aktivnost pa čitatelj, ulaskom u našu knjižaru, ima priliku obogatiti svoj život zanimljivim iskustvima i ljudima. Facebook: https://www.facebook.com/hocuknjigu.hr/ Instagram: https://www.instagram.com/hocuknjigu/?hl=hr