Nova doza jesenske inspiracije stigla je u trgovinu Ulla Popken

objavljeno 11.09.2018

u kategoriji Novosti u centru

Nova doza jesenske inspiracije stigla je u trgovinu Ulla Popken

Nova doza jesenske inspiracije upravo je stigla u trgovinu Ulla Popken na 2.katu Tower Centra! Povratak na posao i dolazak jeseni imaju i svoju ljepšu stranu - ponovnu priliku za mali jesenski shopping.

UP_SEP_18_MoWo_AS06_F02_183.jpg

U potrazi ste za inspiracijom? Dobrodošle u svijet plus size kolekcija Ulle Popken koje spajaju udobnost, stil, trendove i ljepotu!

719721_SU_SEPT18_AS01_03_47 small.jpg

Birajte prugice, vizualne čarobnjake za sve plus size žene

Iskoristite i vi najpoznatije vizualne čarobnjake za tanju siluetu! Volite li haljine, lagane i lepršave ljetne uskoro će zamijeniti haljine dugih rukava, s uvijek prepoznatljivom dozom elegancije. Ulla Popken moda za punije njeguje klasični stil kojeg obogaćuje trendi bojama, koristeći praktične materijale i pametne krojeve prilagođene ženama s oblinama. Tanke i deblje kose pruge koje se sužavaju prema struku stanjit će vašu siluetu, a uzdužne pruge izdužiti i vašu figuru. Dodajte V izrez i preklop i dobit ćete savršenu plus size haljinu koja će besprijekorno naglasiti vašu ženstvenu stranu! Tu su i uvijek praktične košulje različitih dužina koje lako kombinirate i za poslovne sastanke i za šetnje gradom.

UP_SEP_18_MoWo_AS30_F01_116.jpg

Nosite hit boje jeseni 2018.

Boje koje će obilježiti ovu sezonu su boja vina (boja burgundije), boja senfa i očaravajuća nijansa plave - Nebulas Blue.

Nećete pogriješiti ako ove jeseni uparite odjevne predmete u različitim nijansama plave, boju senfa sa sivom, a boju vina s klasičnom crnom, bijelom i sivom.

717657_b_UP_SEP_18_MoWo_AS11_F07A_575.jpg

Igrajte se uzorcima

Ulla Popken moda za punije ove jeseni kombinira nove trendove i klasike koji ne izlaze iz mode – tu su cvjetni i geometrijski motivi te ultimativni hit, karirani uzorak! Tartan igru kockica i prugica okrenite u svoju korist - naglašenije uzdužne linije izdužit će i vas.

SU_SEPT18_AS11_01_98 small.jpg

Ne zaboravite vječni denim

Gotovo da nema žene koja u svom ormaru nema barem jedan komad od trapera, bilo da je riječ o hlačama, košulji, suknji ili jakni. Udoban je, praktičan i lako se kombinira sa svim bojama. Super izgleda s čipkom, kao i s ultra modernim kariranim uzorkom!

UP_SEP_18_MoWo_AS17_F03_005.jpg