Nova kolekcija u Ulli Popken

objavljeno 12.02.2018

u kategoriji Novosti u centru

Nova kolekcija u Ulli Popken

Zaljubite se u očaravajuće komade nove proljetne kolekcije!

Dolazak proljeća idealna je prilika za različite novitete u našim životima. Bilo da se radi o recikliranom ciklusu novogodišnjih odluka ili nekom očaravajućem komadu odjeće, mi uvijek pronađemo razlog. I put do nama omiljene shopping destinacije!

Ulla Popken moda za punije u veljači vam donosi inspirativne proljetne komade u kojima ćete se uvijek osjećati dobro i moderno odjevene!

Boje, boje i još više boja donosi živost na gradske ulice i urede u kojima provodimo sve više vremena. Jedna od omiljenih kolekcija Ulle Popken, Selection, otkriva nam na koje sve načine možemo nositi različite nijanse plave i roze. Razigrani cvjetni i geometrijski motivi u kombinaciji s jednobojnim hlačama ili suknjama, ovog proljeća, možda više no ikada, inspiriraju nas da budemo hrabrije i smjelije i u plus size odjeći.

Moda velikih brojeva nikad nije bila atraktivnija čak ni kada su u pitanju standardne kombinacije crne i bijele. Uz malo crvene i koji zanimljiv modni dodatak Ulle Popken postanite trendi klasičarka koja nigdje neće proći nezapažena.

Za casual kombinacije, tu su prugice, cvjetni i etno motivi koje ustrajno obožavamo već godinama.

Prepustite se čaroliji nove kolekcije Ulle Popken i uživajte u proljetnim trendovima 2018.!