Nova linija nakita srebrnarnice Argentum

objavljeno 30.01.2018

u kategoriji Akcije i popusti

Nova linija nakita srebrnarnice Argentum

PLETIVO I NAKIT NIKADA NIJE BILO JEDNOSTAVNIJE KOMBINIRATI

Svake zime vraćamo se pletivu, a ove sezone čak i ono najpopularnije, predimenzionirano, savršeno se nosi s novom linijom nakita srebrnarnice Argentum u Tower Centru Rijeka na 3.katu. Ovi srebrni modni dodaci pomno su dizajnirani za sve poklonice jednostavnog, upečatljivog i luksuznog nakita koje prate svjetske trendove. Jer, katkad je dovoljna jedna narukvica ili samo upečatljiv prsten da bismo se osjećali dobro, a uz najčešći casual odjevni predmet ove sezone – pletivo raznolikih boja – nakit nikada nije bilo lakše kombinirati.

image008.jpg

Besprijekornost detalja, visoki sjaj obrade i pročišćenost u estetskom smislu krase novu liniju modnih dodataka - artikala dostupnih u simbolici cvijeta, srca i kruga - koji će zasigurno biti i među najpopularnijim darovima uoči Valentinova. Poigrajte se i spojite više komada nakita srebrnog, ružičastog ili zlatnog sjaja te odvažno začinite sve modne odjevne kombinacije.

Stoga, iskoristite veliko sniženje srebrnarnica Argentum s fenomenalnim sezonskim popustima koji sežu do 50% na gotovo cjelokupan asortiman. Delikatnim i dizajnerski neodoljivim kolekcijama izrađenim od srebra s dodatkom nekoliko različitih boja pozlate - omiljenim kod svih trendseterica, upotpunite svoj izgled.

image009.jpg

Sebi i svojim najdražima darujte modne dodatke koji će ostati trajna vrijednost i nezaboravna uspomena.Neka se darovi za posebne prilike prenose iz generacije u generaciju!

Više informacija o Argentum sezonskim sniženjima i prodajnim mjestima otkrijte na web stranici: http://www.argentum.hr/