PRIJAVI SE I SUDJELUJ U NOGOMETOMANIJI 16.06. u 10h

objavljeno 08.06.2018

u kategoriji Eventi, Sticky

PRIJAVI SE I SUDJELUJ U NOGOMETOMANIJI 16.06. u 10h

Dragi naši nogometaši, veliki i mali,

ususret svjetskom nogometnom prvenstvu organizirati ćemo Vam nezaboravan FIFA18 turnir na PlayStationu 4. Za potpuni doživljaj sudjelovanja na svjetskom prvenstvu turnir je obogaćen predivnom scenografijom. Igrati ćete na skoro „pravom“ travnjaku okruženi skoro „pravom“ tribinom!

Iako su pravila jednostavna i za prijavu trebate poslati čak jedan jedini e- mail, zadatak Vam ipak neće biti lak! Sve što trebate napraviti nakon uspješne prijave je, boriti se, pobijediti svaku utakmicu do finala turnira te osvojiti vrijedne nagrade! Turnir je zamišljen kao pravo svjetsko nogometno prvenstvo u kojem prilikom prijave odabirete momčad/ državu koje se natječu na prvenstvu.

Vidimo se 16.06. u 10:00 h na 2. katu Tower Centra!

Sve informacije o turniru možete pročitati u nastavku ...

PRIJAVE ZA SVE PUNOLJETNE OSOBE:

Prijave se šalju na e- mail: infotcrijeka@gmail.com

Prilikom prijave nam trebate nam napisati:

• Ime i prezime, za oba natjecatelja u timu koji ste odabrali.

• Datum rođenja, za oba natjecatelja u timu koji ste odabrali.

• Telefonski broj, za oba natjecatelja kako bismo Vas mogli kontaktirati prije i tijekom turnira.

• Ime momčadi / države s kojom želite igrati.

Prijave putem e- mail- a se zatvaraju 15.6.2018. u 16.00 sati. Svi ostali koji žele sudjelovati u turniru, a nisu se prijavili putem e-mail-a, pozivaju se da dođu u razdoblju od subote 09.06. - 16.6.2018. do 11.00 sati na INFO pult Tower centra na 4. kat te da tamo naknadno predaju svoje prijave. Prijave na INFO pultu se primaju za one momčadi koje ranije nisu odabrane preko e- mail prijava ili u slučaju da je netko od već prijavljenih momčadi odustao prije početka turnira. Momčadi se odabiru po principu – tko prvi dođe na prijavu – prvi ima pravo odabrati slobodnu momčad. Sudjelovanje u turniru za sve prijavljene sudionike je besplatno.

PRIJAVE ZA SVE MALOLJETNE OSOBE:

Prijavljene maloljetne osobe i momčadi mogu sudjelovati u turniru uz odobrenje roditelja, skrbnika ili staratelja potpisivanjem privole na Info pultu. Stoga zamolite svoje roditelje, skrbnike ili staratelje da nakratko dođu sa Vama u razdoblju od 11.06.-16.06. kako bi potpisali privolu i kako bi Vam omogućili sudjelovanje na turniru.

Način sudjelovanja: Pravo sudjelovanja imaju 64 igrača koja su se prva prijavila i prva odabrala svoj tim. Turnir se igra 2 na 2. Zato požurite sa prijavama za turnir. Nazovite svog najboljeg prijatelja i prijavite se dok još imate slobodnih momčadi!

Države koje sudjeluju u svjetskom prvenstvu i koje možete odabrati su:

Grupa A:

 1. RUSSIA (RUS)
 2. SAUDI ARABIA (KSA)
 3. EGYPT (EGY)
 4. URUGUAY (URU)

Grupa B:

 1. PORTUGAL (POR)
 2. SPAIN (ESP)
 3. MOROCCO (MAR)
 4. IR IRAN (IRN)

Grupa C:

 1. FRANCE (FRA)
 2. AUSTRALIA (AUS)
 3. PERU (PER)
 4. DENMARK (DEN)

Grupa D:

 1. ARGENTINA (ARG)
 2. ICELAND (ISL)
 3. CROATIA (CRO)
 4. NIGERIA (NGA)

Grupa E:

 1. BRAZIL (BRA)
 2. SWITZERLAND (SUI)
 3. COSTA RICA (CRC)
 4. SERBIA (SRB)

Grupa F:

 1. GERMANY (GER)
 2. MEXICO (MEX)
 3. SWEDEN (SWE)
 4. KOREA REPUBLIC (KOR)

Grupa G:

 1. BELGIUM (BEL)
 2. PANAMA (PAN)
 3. TUNISIA (TUN)
 4. ENGLAND (ENG)

Grupa H:

 1. POLAND (POL)
 2. SENEGAL (SEN)
 3. COLOMBIA (COL)
 4. JAPAN (JPN)

Struktura turnira: Svaka momčad će se svrstavati u dodijeljenu skupinu kao na pravom svjetskom turniru. Dvije momčadi koje pobjede u svojoj skupini idu dalje. Momčadi koje izgube utakmicu „ispadaju“ iz natjecanja.

Osnovna pravila:

• Igra se na ispadanje.

• Poluvrijeme traje: 4 minute.

U slučaju neriješenog rezultata igraju se penali, izuzev finalne utakmice. U finalu se igra agregat. Igra se „doma“ pa u „gostima“, gdje golovi u gostima više vrijede (npr. ako na kraju rezultat bude 3 – 3 , onaj tko je dao više golova u gostima pobjeđuje).

Svaki igrač ima 1 minutu prije početka utakmice za namještanje formacije i taktika. Tijekom utakmice nije dozvoljeno namještanje formacija i taktika.

Nagradni fond:

PlayStation 4 – FIFA18 igrica, 2 komada.

Pehari i medalje za osvojena prva 3 mjesta turnira.

Ostala pravila: Za uredno i ugodno sudjelovanje na turniru, važno je da se svi sudionici ponašaju sportski i pridržavaju poštene i korektne igre.

Nije dozvoljeno kršenje i nepridržavanje pravila turnira ili naputaka organizatora i suca.

Bilo kakvo manipuliranje rezultatima i navođenje netočnih ili lažnih informacija organizatoru ili drugim igračima je kažnjivo.

Bilo kakve uvrede igračima, organizatoru i sucu, bilo usmene ili pismene tijekom trajanja događanja, na stranicama događanja, društvenim mrežama, e- mail- ovima i ostalim kanalima komunikacije će biti kažnjene diskvalifikacijom sa turnira.

Svi sudionici se moraju pridržavati pravila turnira i odluka organizatora i sudaca.

Sve odluke organizatora i suca su konačne.

Sva pravila su podložna promjenama bez prethodne najave.