O Golden kartici

INFORMACIJE O LOYALTY PROGRAMU:

Navedena pravila vrijede od 1.6.2018.

 

Osnovni instrument loyalty programa je Golden Tower kartica. Da bi se postalo korisnik GOLDEN TOWER KARTICE potrebno je ispuniti pristupnicu na info pultu na 4. katu Tower Centra Rijeka ili putem stranice TCR na sljedećoj poveznici: http://www.tower-center-rijeka.hr/storage/app/media/Pristupnica.pdf. Po predaji propisno ispunjene pristupnice korisniku se na info pultu na 4. katu Centra izdaje njegova GOLDEN TOWER kartica s kojom može direktno u kupovinu. Korisnik kartice mora biti punoljetna osoba.

GOLDEN TOWER PROGRAM funkcionira na način da se kod svake kupnje veće od 100 kuna transferiraju bodovi na GOLDEN TOWER KARTICU na pripadajućem mobilnom aparatu u trgovinama koje sudjeluju u loyalty programu, a koje su označene naljepnicama na ulazu trgovina i na kasama. Za svakih potrošenih 100 kuna dodjeljuje se 1.5 bod, dok se za vrijeme zimskih i ljetnih sniženja, odnosno u periodu od 1. siječnja do 28. veljače i od 1. srpnja do 31. kolovoza za svakih potrošenih 100 kuna dodjeljuje jedan bod.

KORIŠTENJE PRIKUPLJENIH BODOVA PRI KUPNJI

Sakupljeni bodovi mogu se koristiti za umanjenje računa prilikom kupnja u trgovinama uključenim u program. Da bi se isto ostvarilo, potrebno je sakupiti 25 bodova te doći na info pult gdje će djelatnici izdati kupon s 25 bodova koji će imati datum važenja od 30 dana. Kupon od 25 bodova u trgovinama uključenim u program ekvivalentan je vrijednosti 25 kn prilikom kupovine.

Stanje bodova na GOLDEN TOWER kartici može se u svakom trenutku provijeriti na web stranici centra (na početnoj stranici): ttp://www.tower-center-rijeka.hr/, utipkavanjem serijskog broja kartice u predviđenu rubriku. Odstupanja od realnog stanja moguća su u roku od 48 sati od zadnje obavljene transakcije.

TRGOVINE KOJE SUDJELUJU U GOLDEN TOWER LOYALTY PROGRAMU SU:

BROJ

TRGOVINA
1 Intersport
2 Buzz
3 Kopitarna
4 Farmacia

DRUGI KAT

5 Inteligent store
6 Elipso
7 Eurom denis
8 Tezenis
9 Diviana
10 Argentum
11 Tally Weijl
12 Replay
13 Diadema
14 Lee Coper
15 Comma,
16 Sportina
17 Pimki
18 Bata
19 Terra Nova
20 Tom Tailor
21 Alpina
22 Galeb
23 Tom Tailor Denim
24 orsay
25 Fasion&friends
26 Levis
27 Sally
28 Gary Weber
29 Nine West
30 Beba
31 GUESS
32 Flair
33 Ciciban
34 Furla

TREĆI KAT

35 Baby centar
36 Sport Vision
37 Pitaroso
38 VIP
39 Intimissimi
40 Lisca
41 Calzedonia
42 Kerver
43 Festina
44 Palmers
45 Adidas shop
46 Thomas Shop
47 Napapijri
48 Gant
49 Galileo
50 Luxury sport store
51 The CORE
52 Carpisa
53 S oliver
54 Next
55 MASS
56 The Athlete,s Foot
57 Cube
58 Ecco
61 Fracomina
62 Shoe Box
63 Poleo
64 Schecers
65 Douglas
66 Locitane
67 Planet Obuća
68 Amadeus

ČETVRTI KAT

69 Luce
67 Posteljina.hr
71 Magic Baby
72 Funky
73 Triumph
74 CCC
75 Ghetaldus
76 Hoću knjigu
77 Salmoiraghi & vigano optika
78 Proteini.si
79 Mativo
80 Studio superior
81 Vet Pet
82 Mana
83 Kamena.duga
84 DM

Popust na usluge Thalassowellnes Centra Opatija

GOLDEN TOWER kartica pomaže vam da izdvojite par trenutaka samo za sebe. U Thalassowellness Centru Opatija sa GOLDEN TOWER karticom dobiti ćete 10% popusta na dio usluga. Uđite u svijet wellnessa na http://www.thalassotherapia-opatija.hr/main/wellness.asp, ili potražite više informacija na 051 202 855.

Pravila Golden Tower Card Programa

1. Izdavanje i vlasništvo kartice

 1. Golden Tower Card kartica izdaje se u sklopu Golden Tower Loyalty Card Programa (dalje: Program). Provođenje Programa je regulirano ovim Pravilima Programa (dalje: Pravila).
 2. Izdavatelj Golden Tower Card kartice (dalje: Kartica) je Tower Center Rijeka d.o.o. Rijeka, Strossmayerova 16, OIB 84184387126 (dalje: TCR). Kartica je vlasništvo TCR-a. Upravitelj programa je COGEST RETAIL d.o.o., iz Rijeke, Strossmayerova 16, OIB 30857636468.
 3. Korisnikom kartice može postati svaka punoljetna osoba koja preda valjani zahtjev za izdavanjem kartice sukladno odredbama ovih Pravila. Kartica se izdaje besplatno.
 4. Preuzimanjem kartice korisnik prihvaća ova Pravila. Kartica se izdaje na zahtjev kojeg korisnik daje predajom ispunjene i potpisane pristupnice. Obrazac pristupnice je dostupan na info pultu u Tower Centru Rijeka i na web stranici http://www.tower-center-rijeka.hr/storage/app/media/Pristupnica.pdfIspunjena i potpisana pristupnica predaje se na info pultu u Tower Centru Rijeka ili se automatski šalje na e- mail adresu navedenu na web stranici centra.
 5. Odmah po predaji pristupnice, nakon unosa podataka u elektronsku bazu podataka, korisniku se predaje Kartica. Kartica je individualizirana jedinstvenim brojem koji je u bazi podataka povezan sa korisnikom kartice i njegovim korisničkim računom na kojem se evidentiraju korisnički bodovi.
 6. TCR zadržava pravo da u bilo kojem trenutku, povuče Karticu iz opticaja, promjeni ili u potpunosti ukine elemente Programa, o čemu će korisnik biti na odgovarajući način obaviješten.

2. Korištenje

 1. Kartica nije prenosiva te ne predstavlja sredstvo plaćanja. Kartica ne obvezuje korisnika na kupnju. Karticu može koristiti samo osoba kojoj je izdana ili do dvije druge osobe koje je naveo korisnik. Prilikom korištenja, trgovac je ovlašten uvjetovati korištenje Kartice predočenjem osobne isprave donositelja.
 2. Korisnik ima pravo prikupljati bodove uz predočenje kartice prije zaključenja računa na blagajni u prodajnim mjestima u Tower Centru Rijeka koja sudjeluju u loyalty programu te na ulaznim vratima imaju istaknut znak Programa. Bodovi se unose na korisnički račun pri izvršenom plaćanju.
 3. TCR i COGEST RETAIL d.o.o. oslobođeni su svake odgovornosti zbog nesudjelovanja ili povlačenja pojedinog trgovca ili trgovine iz Programa.
 4. Za prvih potrošenih 100,00 kn po računu, korisnik ostvaruje pravo na 1.5 bodova. Za svakih daljnjih potrošenih 100,00 kuna po računu korisnik ostvaruje pravo na 1.5 boda. U periodu zimskih i ljetnih sniženja, tj. od 01. siječnja do 28. veljače i od 01. srpnja do 31. kolovoza korisnik ostvaruje pravo na 1 bod u loyalty programu za svakih potrošenih 100 kuna. Bodovi se zbrajaju.
 5. Pojedini trgovac može dodijeliti i više bodova od onog što je predviđeno prethodnim stavkom, o čemu posjetitelje isti i obavještava na način koji smatra prikladnim. TCR i COGEST RETAIL d.o.o. ne odgovaraju zbog nedostatka u obavijestima i promjenama u uvjetima dodjele bodova koje daje svaki pojedini trgovac.
 6. Prikupljeni bodovi vrijede do 28.02. svake godine. Svi neiskorišteni bodovi prikupljeni prije toga datuma, dana 28.02. svake godine automatski se brišu sa korisničkog računa. Prvo brisanje će se izvršiti dana 28.02.2013.
 7. Bodovi se mogu koristiti na način da na Info pultu zatražite izdavanje bona od 25 bodova, te se isti može koristiti i valorizirati na svakom prodajnom mjestu koje sudjeluje u loyalty programu. Vrijednost bona predstavlja vrijednost od 25 kn te se za taj iznos umanjuje iznos izdanog računa na blagajni. Izdani bon vrijedi 30 dana od datuma izdavanja.
 8. Korisnik prilikom korištenja bodova predaje trgovcu karticu i bon od 25 bodova, koji se putem mobilnih uređaja valorizira i umanjuje se račun za 25 kuna, te se evidentira korištenje bodova na korisničkom računu. Trgovac je ovlašten prilikom korištenja kartice tražiti identifikacijsku ispravu.
 9. Stanje na korisničkom računu korisnik može provjeriti na web stranici Centra www.tower-center-rijeka.hr (na početnoj stranici), info pultu u Tower Centru Rijeka na 4. katu te na telefonu 051 403 815, u radno vrijeme trgovačkog centra.
 10. Bodovi se ne mogu zamijeniti za novac.
 11. Bodovi nisu prenosivi između kartica tj. korisnika. Bodovi se mogu pokloniti nekoj drugoj osobi

3. Gubitak ili krađa kartice

 1. U slučaju gubitka ili krađe Kartice, korisnik može zatražiti blokiranje Kartice i izdavanje nove Kartice. Dobivanjem nove Kartice otvara se i novi korisnički račun na kojeg se upisuju bodovi koji su bili evidentirani na korisničkom računu koji se vodio po Kartici koja se zamjenjuje. Prilikom davanja zahtjeva za izdavanjem nove Kartice od korisnika se može zahtijevati predočenje osobne isprave.
 2. Korisnik može tražiti blokiranje kartice na info pultu u Tower Centru Rijeka i putem telefona 051 403 815. Prilikom zahtjeva, radi identifikacije korisnika, mogu se postavljati pitanja o podacima navedenim u pristupnici.
 3. Korisnik može tražiti izdavanje nove Kartice nakon gubitka ili krađe svoje Kartice na info pultu Tower Centra Rijeka.
 4. TCR, COGEST RETAIL d.o.o. i trgovci koji obavljaju djelatnost u centru ne odgovaraju za neovlašteno korištenje bodova od strane osoba koje nisu navedene u pristupnici prije nego je korisnik zatražio blokadu izgubljene ili ukradene Kartice te tijekom jednog sata nakon toga.

4. Otkaz

 1. Korisnik ima pravo u svako doba pisanim putem otkazati korištenje Kartice. Otkaz vrijedi od trenutka kada TCR primi obavijest o otkazu. Otkaz se može dati pisanim putem na info pultu u Tower Centru Rijeka te putem e-pošte tower.center@cushwake.com. Primitkom otkaza poništava se korisnički račun, brišu se svi prikupljeni bodovi te se Kartica više ne može koristiti. Jednom otkazana Kartica i bodovi sa korisničkog računa se više ne mogu obnoviti.
 2. TCR ima pravo u svako doba bez obrazloženja otkazati korištenje Kartice korisniku, uz opoziv važenja Kartice. TCR ima pravo u svakom trenutku otkazati Program. Program se otkazuje uz otkazni rok od 14 dana koji teče od objave obavijesti o otkazu. Obavijest o otkazu objavljuje se na web stranici www.tower-center-rijeka.hr.
 3. U slučaju otkaza Kartice pojedinom korisniku ili otkaza programa, bodovi se mogu iskoristiti unutar otkaznog roka. Nakon isteka otkaznog roka isti se poništavaju te ne postoji nikakva daljnja obveza TCR-a i trgovaca koji su sudjelovali u Programu prema korisniku Kartice.

5. Korištenje i zaštita osobnih podataka

 1. Korisnik Kartice suglasan je da TCR kao vlasnik i izdavatelj Kartice, Cogest Retail d.o.o., iz Rijeke, Strossmayerova 16, kao upravitelj trgovačkog centra Tower Center Rijeka, Exevio d.o.o., iz Rijeke, Vukovarska 6, kao tvrtka koja obrađuje podatke, mogu prikupljati, obrađivati i međusobno prosljeđivati korisnikove osobne podatke navedene u pristupnici te podatke o prodajnim mjestima u kojima je obavljena kupnja u Tower Centru Rijeka uz korištenje Kartice te iznosima kupnje. Po izričitom ovlaštenju TCR-a kao izdavatelja Kartice, voditelj zbirke osobnih podataka je COGEST RETAIL d.o.o.
 2. Korisnik kartice suglasan je da se njegovi osobni podaci mogu iznositi u Italiju, kao zemlju sjedišta osnivača Cogest Retail d.o.o.
 3. Svrha prikupljanja, obrade i prosljeđivanja osobnih podataka korisnika je omogućavanje evidentiranja bodova radi ostvarivanja pogodnosti koje su predviđene ovim Pravilima.
 4. Osobni podaci korisnika prikupljaju se, obrađuju i koriste u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Korisnik je upoznat da ima pravo u svakom trenutku opozvati ovu izjavu o suglasnosti te da u tom slučaju prestaje biti korisnikom kartice i ne može više koristiti predviđene pogodnosti. Takav opoziv ima učinak otkaza Kartice od strane korisnika.
 5. Korisnikovi podaci se mogu koristiti i u promotivne svrhe za upućivanje promotivnog materijala, promotivnih obavijesti i obavijesti o provođenju nagradnih igara i izvlačenja, pod uvjetom da korisnik nije izričito naveo u pristupnici da ne pristaje da se njegovi osobni podaci koriste u te svrhe.
 6. Korisnik je upoznat da ima pravo prilikom ispunjavanja pristupnice i u svakom naknadnom trenutku usprotiviti se obradi njegovih osobnih podataka u promotivne svrhe u kojem slučaju se njegovi osobni podaci više neće koristiti u tu svrhu.
 7. Osobni podaci se neće obrađivati nakon: a) otkaza Kartice od strane korisnika; b) otkaza kartice od strane TCR-a; c) prestanka važenja Kartice i gašenja korisničkog računa po bilo kojoj osnovi; d) obustave Programa.

6. Obavijesti

 1. Sve opće obavijesti vezane uz Program objavljivat će se na web stranici www.tower-center-rijeka.hr. Dostava tih obavijesti korisnicima Kartice smatrat će uredno izvršena danom objave obavijesti.
 2. Pored dostave obavijesti na način određen prethodnim stavkom i za priopćenja koja se odnose na pojedinog korisnika, obavijesti će se priopćavati elektronskom poštom i/ili običnom poštom na posljednju prijavljenu adresu korisnika i/ili SMS porukom.
 3. Trenutno stanje bodova na GOLDEN TOWER kartici korisnik može provjeriti osobno na info-pultu Tower Centra Rijeka ili na mrežnoj stranici www.tower-center-rijeka.hr (na početnoj stranici)

7. Izmjene Pravila Programa

 1. TCR je u svakom trenutku ovlašten izmijeniti sadržaj ovih Pravila bez izričite privole korisnika, osim pravila koja se odnose na zaštitu i korištenje osobnih podataka.
 2. Izmjene Pravila stupaju na snagu po isteku roka od 14 dana od dana objave.

8. Primjenjivo pravo i sudska nadležnost

 1. Na sve sporove koji bi eventualno mogli proizići iz primjene ovih Pravila i općenito sudjelovanja u Programu određuje se primjena hrvatskog prava i mjesna nadležnost stvarno nadležnog suda u Rijeci.