Shopping sa stilistom

Prijavnica za shopping sa stilistom

Osvježiti stil je izazov, a neki put i sitne promjene mogu napraviti razliku. Zato Tower Center Rijeka nudi novu uslugu rezerviranu isključivo za korisnike GOLDEN TOWER kartice. Usluga je namjenjena svakome svakome tko želi istaknuti ili ispričati svoju priču koju nosi u sebi, ali ponekad treba poticaj ili savjet da je pronađe i izrazi u skladu sa svojom tjelesnom građom, godinama, interesima i ukusom.

Po uzoru na druge shopping centre u svijetu i u Hrvatskoj Tower Centar Rijeka će korisnicima GOLDEN TOWER CARDA ponuditi potpuno besplatnu uslugu savjetovanja, tj. osobnog stylinga sa stručnom osobom – modnim stilistom. Usluga je namjenjena onima koji nisu sasvim sigurni u svoj izbor kod stvaranja svoje modne kombinacije, koji nemaju dovoljno vremena da se bave stylingom, ili jednostavno žele čuti još jedno modno mišljenje ili savjet ovo je pravo riješenje bez obzira na godine, spol ili prigodu za koju se treba obući. Usluga savjetovanja modnog stilista trajati će 2 sata po osobi i biti će dostupna tri dana u tjednu; dva dana ujutro i jedan dan poslijepodne. Svi zainteresirani za osobni styling, moći će se prijaviti na web stranicu Tower centra, na Facebook stranicu ili na info pultu Tower Centra Rijeka i predočiti svoju GOLDEN TOWER karticu. Prijava je formulirana na način da se postavljaju pitanja koja će stilistici pomoći da stvori predodžbu o osobi i što bolje shvati njene potrebe.

"O kojoj se prigodi radi?, kako biste opisali svoj stil?, koja su Vaša očekivanja od šopinga s stilistom?"...neka su pitanja koja se nalaze u formularu za prijavu. Stoga preporučamo da se opustite i „poigrate“, ovaj puta sa svojim stylingom, a sve uz stručnu modnu pomoć stilistice Tower Centra Rijeka.


Spol
U Koje doba dana za shopping sa stilistom vam najviše odgovara?
Kako biste opisali svoj stil?
Pratite li trendove u odijevanju?
Da li postoji neka posebna prigoda (matura, vjenčanje, zaposlenje, putovanje...) Zbog koje ste se odlučili na shopping za stilistom?
U shoppingu sa stilistom želim:
Visina
Konfekcijska veličina