Accessories logo

Accessories

Razina2

Djelatnost Modni dodaci, Satovi, Nakit

Kontakt(051) 400 419

Od 2003. accessoires trgovine su nezaobilazna mjesta za sve zaljubljene u modu i samoizražavanje kroz stil. Idejni koncept tada je oblikovan u prvoj trgovini otvorenoj na top lokaciji u Splitu (Marmontova ulica), koja je i danas jedna od najuspješnijih trgovina.

Od početka je accessoires brand koncipiran primarno prema potrebama žena za individualnošću, novim, jedinstvenim modnim dodacima, učestalim novim kolekcijama i upravo takvoj specijaliziranoj trgovini.

Danas je accessoires vodeći brand modnih dodataka u hrvatskoj, kolekcije se mijenjaju i desetak puta godišnje (čak nekoliko puta češće od tradicionalnih modnih kompanija), a tisuće kupaca svakim danom svojim odabrom diktira buduće trendove.

Limitirane kolekcije

U svakom trenutku u bilo kojoj od 30tak accessoires trgovina kupcima se predstavlja nekoliko tisuća različitih artikala: nakit, detalji za kosu, torbe, remenja, umjetne nokte i trepavice, rukavice, kape, pašmine te uvijek zanimljiva dječja kolekcija. Posebnost accessoires svakako je u činjenici da je preko 80% artikala u trgovini tzv.limitirane serije. Što u praksi znači da su za cijelokupno tržište kupljene u limitiranoj količini, te da se nikad više ne ponavljaju. To ja za ideal individualiziacije stila svakako ključno i predstavlja veliki odmak od tradicionalnog promišljanja trgovine.

Timski rad

Sve, od pripreme kolekcija, preko upravljanja i distribucije, do novih lokacija, interijera i marketinških kampanja, je djelo dinamičnog i efikasnog tima u centralama u Splitu i Rijeci. Takva organizacija omogućuje brz i uspješan odgovor na zahtjeve klijenata i tržišta te je ključna za budućnost.

Inspiracija

Modna inspiracija dolazi prvenstveno iz života, sa gradskih ulica i trgova, iz stotina individualnih stilova koje srećemo svaki dan. Taj kaleidoskop boja i oblika začinjen sa duhom plesa i veselja svakom novom kolekcijom dolazi u accessoires trgovine. I same accessoires trgovine također su posebno osmišljene - moderne i „cool“ a opet vesele i živopisne. Idejni koncept razvio je poznati dizajner interijera gdin.Marc jJulian, a sve s ciljem jedinstvenog i prepoznatljivog accessoires-a.