Gerry Weber logo

Gerry Weber

Razina2

Djelatnost Odjeća

Kontakt091 4030 547

Gerry Weber trgovina, prva je trgovina ovog branda u Rijeci.

Smještena je na drugom katu riječkog Tower centra. Ovaj stilski besprijekoran i ekskluzivno opremljen prostor prostire se na čak 100 m². Riječ je o poznatom njemačkom brendu Gerry Weber čije su kolekcije pravi izbor za sve one koji prate modu te posebnu pozornost posvećuju viskokvalitetnim i vrhunskim materijalima.

Trendy & Casual  za svaki dan

Sportska i jednostavna ali ipak ženstvena Casual linija ističe jednostavan stav prema životu s jakim pojedinačnim komadima, ujedinjenim u holistički koncept  jasnih tema unutar kolekcije.

Elegantan & Poslovan

Ukoliko ste u potrazi za bezvremenskom i elegantnom kombinacijom poslovnih hlača i klasične bluze za odlazak na poslovni sastanak ili za modernom ženstvenom suknjom i večernjom haljinom artikli GERRY WEBER uvijek garantiraju lijepu figuru. Elegantno i apsolutno chic - sa naglaskom na detalje i visokokvalitetne materijele.

TAIFUN

Ponuda ženstvenih trendy komada odjeće svim obožavateljicama branda Taifun daje slobodu i mogućnost razvijanja svog osobnog stila s kombinacijama inovativnih i  „must have“ artikala sezone.

SAMOON

Trendy modeli, odlični krojevi, sjajni materijali naglašavaju ženstvenost u plus veličinama. Udahnite i uživajte: Dame s zaobljenom figurom sada su bogatije u izboru trendy i  ženstvenih komada odjeće.