Mass logo

Mass

Razina3

Djelatnost Obuća, Modni dodaci, Satovi, Nakit

Kontakt(051) 437 921

MAAS, mjesto priznatih robnih marki

Poduzeće je osnovano 1990. Slogan MASS OBUĆA ZA VAS, na najbolji način predstavlja našu misiju, jer je izbor obuće raznovrstan za cijelu obitelj, za svaku prigodu i sva godišnja doba. Zastupnici smo robnih marki renomiranih svjetskih proizvođača, kao i svoje vlastite. Robna marka MASS postala je pojam za kvalitetu obuće i raznoliku ponudu.
U ponudi uvažavamo najnovije modne trendove, a izbor svake godine dopunjavamo sa novim, renomiranim robnim markama obuće i na taj način brinemo o zadovoljstvu lojalnih kupaca. Za vaš savršen izgled pobrinuli smo se i sa raznolikom ponudom modernih torbi, koje će se prekrasno slagati sa odabranom obućom, a moguće je kupiti i moderne remene. Tako ćete uvijek biti u koraku s modom. Zasigurno će svatko tko će posjetiti našu prodavaonicu biti oduševljen izgledom trgovine, ponudom i ljubaznim prodavačicama.

DOBRO DOŠLI U MASS, MJESTO PRIZNATIH ROBNIH MARKI

Robne marke: CONVERSE, FRED PERRY, GEOX, MUSTANG, TBS, S'OLIVER, SKECHERS, ART, ADIDAS, NIKE, PUMA, REEBOK, GAS, LE COQ SPORTIF, PANAMA JACK, VAGABOND, PAKROS, TAMARIS, HELLY HANSEN, JOSH, MASS, ECCO, MERRELL, RIP CURL, DUDE SHOES, BUSSOLA,  BOLINI, SUPERFIT, HELLO KITTY, CICIBAN i mnoge druge.

SEVERINA, ZAŠTITNO LICE MASS

Novu modnu sezonu u Massu započeli smo s novom kampanjom, čije je zaštitno lice postala popularna zvijezda Severina. U Mass cipelama možemo joj se diviti u drskom oglasu, u kojem pjevačica sja u ulozi Marilyn Monroe i u prizoru iz filma Sedam godina vjernosti. Severina priznaje, da kao i večina žena, voli cipele. Stoga se rado odazvala našem prijedlogu za suradnju.

Za magazin Story progovorila je o fatalnoj ljubavi, koju je povezala upravo sa cipelama:

"Da postoji netko tako fatalan, ne znaš, dok ti se to ne dogodi. Uvijek misliš, da je to ono pravo, jer ne znaš, da može biti i bolje. Tako si i za svaku cipelu uvjeren, da je prava i najbolja – dok ne upoznaš Massove cipele, i one sa tržnice su super. Kada se susretnu prave energije, onda protiv toga ne možeš ništa."