Os jeans story logo

Os jeans story

Razina3

Djelatnost Odjeća

Kontakt051-618 020

U trgovini Tower Centra možete pronaći slijedeće brandove:

  • Only

Only je brend koji  na tržištu postoji već od 1995 godine.
Ovaj brend naglašava jednostavnost ali i fashion kombinacije koje su namijenjene samo VAMA, jer ONLY je svaka djevojka koja voli modu i prati trendove.
Kako kaže i sam naziv brenda – SAMO TI!!

  • BIG STAR

Postoji na trzištu već od 1979 godine, te je pravi expert u Jeans-u ali uz to nudi široliku ponudu ostalih asortimana te veliki izbor obuće.
Uz svoj prepoznatljivi brend privlači kupce diljem Europe.

  • NZA

New Zealand Auckland je brend za sve muškarce koji traze kvalitetu i udobnost. Brend postoji od 2007 i odiše sa daškom prirode gdje inspiraciju pronalazi u detaljima i stilu New Zealanda.

  • Vero Moda

Jednostavnost je uvijek bila dio ovog brenda, već od 1987 godine tako je prezentirana modernim ženama koje prate trendove i teže samostalnosti. To je fashion koji se mijenja ubrzano kako bi udovoljio svojim kupcima i potražnji tržišta.

  • Only & Sons

Super trendy i fashion brend je Only&Sons, sama riječ brenda je unikatna, a s tim je i ovaj brend, za sve muškarce koji su trendu mode i žele kombinirati stilove.

  • Vila

Sve je započelo 1994 godine kad je nastao ovaj brend koji je jako brzo napredovao kao fashion za mlade cure koje su željele biti u stilu sa modnim izricajem. Ističe se svojom
eleganciijom i kvalitetnim modnim artiklima.

  • Time Out

Time Out se proširio na Europsko trziste vec od 1995 godine, oni vjeruju da odjeća nije tu da se samo nosi kao simbol odjevnog artikla, nego da se i uživa u tom stilu u modi te inovaciji.
To je brend koji je namijenjen i muškarcima i ženama te onima koji zele biti inovativni.

  • Jack & Jones

Jack&Jones je inspiracija kao brend koji je namijenjen mladim i ozbiljnim muškarcima.
Sa super modernim stilovima majica i jakni te velikim izborom Jeans-a ističe se u svojoj konkurenciji i privlači svoje kupce.