Carpisa logo

Carpisa

Razina3

Djelatnost Modni dodaci, Satovi, Nakit

Kontakt051 781 815

Carpisa, brand Kuvere SpA, rođen je 2001., a za nekoliko godina se širi kao trgovački fenomen u mogućnosti ponuditi moderan proizvod s apsolutno jedinstvenim odnosom cijene i kvalitete. 

Njegov logo, mala kornjača, obilježava Carpisa brend od svog rođenja. U nekoliko godina Carpisa otvara više od 500 trgovina u Italiji i inozemstvu, uključujući i trgovine upravljane franšizama. Koncentracijom pažnje na sve složeniji razvoj tržišta, Carpisa jača uspjeh odabirom prave marketinške strategije s ciljom orjentiranim na kupca. 

Svijet Carpisa uključuje različite kategorije proizvoda:

  • četiri sezonske kolekcije modnih torbi, 
  • prtljage 
  • i malim kožnim proizvodima za žene i muškarce, pored profesionalnih torbi, modni dodataka i širok raspon putnih artikala. 

Neprekidna potraga za stilom i pozornost na nove modne trendove napravili  su CARPISA proizvod jedinstven na tržištu: kolekcije su široke i bogate proizvoda usmjerenih na žene i muškarce s različitim potrebama. 

Nakon uspjeha u Italiji, Carpisa ima za cilj osvajati međunarodna tržišta: trgovina u Barceloni, već prisutna u Velikoj Britaniji, Švicarskoj, Hrvatskoj, Malti, Cipru, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Slovačkoj, Mađarskoj, UAE, Saudijskoj Arabiji, Litvi, Češkoj Republici.