Napapijri logo

Napapijri

Razina3

Djelatnost Odjeća, Sportska Moda i Oprema

Kontakt051 627 772

SAVRŠEN SPOJ SPORTSKE ODJEĆE I LUKSUZA

Napapijri daje potpuno nov senzibilitet garderobi pretvarajući inovativne materijale u komade odjeće

Put talijanskog branda Napapijria počinje 1987. godine u podnožju europskog najvišeg vrha-Mont Blanca. Napapijri na finskom jeziku znači sjeverni polarni krug. Polarne ekspedicije bili su glavni izvori inspiracije kreatorice Giulije Rosset.

Norveška- spoj ekstremnih uvjeta I prelijepih pejzaža, cija zastava je logo Brenda, predstavlja – slobodu I smisao za avanturu . Brand je poznat po zimskim jaknama, skijaškim odjelima , materijalima koji garantiraju nepromočivost i udoban osjećaj u ekstremnim uvjetima. Također je poznat po torbama jedinsvenog stila I prepoznatljive forme koje su dizajnirane  tako da omogućavaju praktično nošenje, posebno su tretirane tako da su otporne na vodu I prašinu I predstavljaju pravi izbor za sve one koji vole avanturistička putovanja.  

Napapijri predstavlja sportsku eleganciju u najluksuznijem  smislu.  

On vam omogućava da svoj avanturistički duh prenesete na svoje odijevanje. U ponudi imamo mušku i žensku kolekciju, a i vaša djeca mogu ponijeti neki od jedinstvenih Napapijri komada. Ono sto je za najmlađe posebno važno, je da odjeća bude izrađena od prirodnih materijala, koji nisu tretirani štetnim supstancama, a to je upravo ono sto vam naš brand omogućava. Napapijri dopušta svojim korisnicima slobodu prirodnog načina življenja. Asortimanom dominiraju prirodni materijali, krzna I detalji izrađeni od kože. Posebno bi izdvojili materijale koji su izrađeni od najkvalitetnijih sirovina, obrađeni tako da se voda jednostavno “slijeva” sa njih i ne omogućava prodiranje u unutrašnjost… 

Prirodnost je bit Napapijrija. Neka vas naši modeli inspiriraju I neka vaša putovanja počnu. 

Budite jedinstveni, budite primjećeni, budite Napapijri.