FIVE STAR FASHION logo

FIVE STAR FASHION

Razina3

Djelatnost Odjeća

Kontakt(051) 403 993

Brandovi: GANT, BARBOUR,  SEBAGO.

GANT je lifestyle brand  američke sportske odjeće koji nudi suvremenu visoko-kvalitetnu modernu odjeću. Vrijednosti tvrtke temelje se na autentičnoj američkoj baštini Istočne obale koja datira od osnutka GANTA 1949. godine u New Havenu u SAD-u. Od tada se brand dodatno razvijao pod europskim utjecajem, a danas je prisutan u više od 60 zemalja, s više od 500 trgovina i 4000 odabranih trgovaca. Kolekcije sadrže odjeću za muškarce, žene i djecu. Osim toga, GANT potpisuje satove, obuću, naočale, parfeme, donje rublje i pokućstvo. Više informacija pronađite na www.gant.com

Priča o Barbouru započela je 1894. godine na tržnici u South Shieldsu. Danas se o obiteljskom poslu koji vodi peta generacija može čitati, a sjedište Barboura je u Simonsideu u South Shieldsu. Iako proizvodi potječu iz cijelog svijeta, Barbourove klasične voštane jakne i dalje se ručno proizvode u tvornici u Simonsideu i svake se godine više od 100.000 jakni obradi putem središnje, podružne i lokalne službe za korisnike.

Sebago je poznati američki brand cipela osnovan 1946. godine, a odlikuju ga ručni rad, autentičan stil i bezvremenski dizajn.

U ponudi je asortiman ženskih i muških, kako sportskih, tako i klasičnih modela.