Lijepi i njegovani nokti san su svake žene, ali i muškarca. I pri tome nije važno volite li duge ili kratke nokte, nećete pogriješiti niti u jednom slučaju, ono na što morate paziti jest da oblik noktiju laska vašim rukama, ali i stilu života. Trendovi se mijenjaju, a za 2018 godinu dizajneri predlažu nekoliko varijanti i boja.

 

Klasika je klasika, stoga se crveni nokti ponavljaju svake sezone, no mi nemamo ništa protiv toga, jer crveni su nokti elegantan i sexy odabir.

 

What was I thinking? @tousjewelry ✨#tousjewelry #touslovers

A post shared by Alexandra Pereira (@lovelypepa) on

DIVIANA, 48 KN

 

 

muller, 29,90 kn

 

muller2, 65,90 kn

 

muller, 197,90 kn

 

Ove sezone nose se mat lakovi u tamnim bojama, iako na prvu zvuči pomalo darkerski, moramo priznati kako takvi nokti izgledaju vrlo chic.

 

 

 

 

 

DIVIANA, 169 KN

 

muller, 65,90 kn

 

muller, 53,90 kn

 

 

Minimalizam prolazi uvijek i svugdje, stoga odaberete li nude nijansu ili bilo koju diskretnu boju, pa čak i samo sjaj kao završni detalj vašeg stylinga, nećete pogriješiti.

 

 

dm, 41,90 kn

 

DOUGLAS, 43.90 KN

 

 

DIVIANA, 169 KN

 

Kod oblikovanja možete slijediti trendove, no uvijek je bolje trend prilagoditi sebi. Ovalni nokti savršeno će izgledati na njegovanim rukama i najlakši su za održavanje, dok su kockasti nokti savršeni za tamne nijanse poput crne ili tamno plave.