Svi filmoljupci dobro znaju da se približava dodjela najprestižnijih filmskih nagrada. Riječ je naravno o dodjeli Oscara. Kada je riječ o filmskim hitovima, prethodna godina bila iznimno uspješna, a našu pažnju posebno su privukli glazbeni, biografski naslovi te filmovi o superherojima.

Glazbena drama “A star is born” je nominirana čak u 8 kategorija, a oduševila nas je, kako dobrom glazbom, tako i emotivnom pričom.

“Bohemian rhapsody“, biografski je film usmjeren na život Freddie Mercuryja i velike uspjehe grupe Queen. Oborio je rekorde gledanosti i zadivio gledatelje diljem svijeta.

“Black panther” prvi je film o superjunacima koji je nominiran za Oscara. Zbog svoje napete radnje i zanimljivih junaka, osvojio je srca svih ljubitelja Marvelovih stripova.  Filmovi “Roma” i “The Favourite” predvode u broju nominacija i predviđa im se veliki uspjeh.

Cinestar je i ove godine pripremio Oscar reviju, koja će se održati od 31.siječnja pa do 10. veljače i na kojoj ćete moći uživati u senzacionalnim filmskim hitovima koji su ove godine nominirani za nagradu Oscar. Pripremite se za uzbudljiv početak veljače i ne propustite najveća filmska iznenađenja koja vas čekaju u Cinestar kinima.

CINESTAR, OSCAR REVIJA