Dan zaljubljenih službeno je pred vratima, shopping groznicu pomalo već osjećamo i primijetimo na svakom kutu. Ruža, čokolada ili parfem, izgleda jednostavno odabrati sitnicu za voljenu osobu, no ipak,  često se nalazimo u nedoumici što i kako odabrati. Mini shopping vodiči uvijek dobro dođu, stoga smo ovaj put odlučili napraviti popis najboljih poklona za svaki horoskopski znak.

Ovan je sportski i avanturistički tip, savršen poklon za ovaj znak bit će svaki poklon povezan sa sportom ili akcijom. Lopta uvijek prolazi, ali i bilo koji dio sportske opreme, tenisice, sportska garderoba ili utezi.

KIBUBA, 1.759 KN
BUZZ, 999 KN

Bikovi su hedonisti, pa će ih radovati jestiv poklon, naravno ukusan i raskošan. Čokolada i bomboni u kombinaciji sa svježim cvijećem. Savršena kombinacija za svakog bika.

CACAO, TEKUĆA TOPLA ČIKOLADA I KUGLICA SLADOLEDA

Blizanci, kao pravi modni znalci obožavaju sve što je in, detalj koji je must have njih će osvojiti na prvi pogled. Odaberite torbicu ili maramu u njihovoj omiljenoj boji, s tim odabirom pogriješiti sigurno nećete.

MANGO,129 KN
TOMMY HILFIGER, 929 KN

Rakovima je dom svetinja, stoga će uvijek upaliti nešto što doprinosi toplini i ljepoti kućnog ugođaja. Vaza, cvijeće, papuče ili pak nešto od kuhinjskog alata poput miksera ili otvarača za boce također je odličan odabir za horoskopskog raka.

LUCE, TIFFANY LAMPE
ELIPSO, 339 KN

Lav. Zlatni nakit uvijek je pun pogodak za ove horoskopske zvijezde. Privjesak, naušnice ili ogrlica, što god od nakita odabrali, pogriješiti nećete. Glavno da sjaji i privlači pozornost.

WATCH CENTAR, 279 KN
DICTA, 6.845 KN

Djevice vode računa o zdravom načinu života, pa će idealan poklon za njih biti bio krema ili knjiga o hrani. Sve što je ekološki i zdravo za djevice je odličan odabir.

L’OCCCITANE, 433,70 KN
HOĆU KNJIGU

Vage vole privlačne i lijepe stvari, stoga što god odlučili pokloniti njima mora biti lijepo. Lijepo upakiran parfem ili umjetničko djelo zadovoljit će svaku vagu.

DOUGLAS, 569 kn
LUCE, 289,19 KN

Tajanstveni i provokativni pokloni želja su većine škorpiona. Sexy rublje odličan je odabir. Drugi odabir može bit kriminalistički roman ili karta za kino.

TEZENIS, 159 KN
HOĆU KNJIGU, 99 KN

Strijelci vole kretanje i prirodu. Savršen poklon bit će avionska karta, no ipak je tu riječ o sitnicama, stoga strijelcu za Valentinovo poklonite avanturistički roman ili priručnik za putovanja.

HOĆU KNJIGU 139 KN
CARPISA NESESER ZA KOZMETIKU 299 KN

Jarci nisu zahtjevni kad su pokloni u pitanju. Važan im je osjećaj zajedništva, njima je dovoljan iskren poljubac. No, ako želite nešto konkretnije možete odabrati rokovnik ili poslovnu torbu.

HOĆU KNJIGU, 95 KN

Ovo je možda najzahtjevniji znak za poklone, jer Vodenjaci uvijek teže nečem novom, a poklon za njih treba  biti originalan i moderan. Dobro će proći nešto od kompjuterske opreme, no prije morate provjeriti imaju li to već, jer su vodenjaci uvijek ispred svog vremena.  

ELIPSO, 129 KN
A1 MOBILCENTAR 449 KN

Ribe su maštovite i romantične, pa očekuju i takve poklone. Sve što budi emocije, stoga odaberite ambijentalne lampe, eterična ulja ili nakit od perlica.

DOUGLAS, 39,90 KN
LUCE, SVIJETILJKA OD HIMALAJSKE SOLI 398 KN