Nakon teške zimske hrane i provedenog vremena u izolaciji vrijeme je da naše tijelo vratimo u formu. Kako bismo u stilu započeli sezonu treninga, potrebno je nabaviti nekoliko novih trendi sportskih komada.

Kul tajice raznih boja i uzoraka začinit će svaki sportski outfit. Iznimno su praktične i prikladne za sve dvoranske sportove, vježbanje u teretani ili trčanje na otvorenom. Obožavamo ih zbog njihove udobnosti, a osim za trening, rado ih odabiremo za šetnje i ležerna druženja s prijateljima.

Nike hoodie 360 kn. Top 184 kn. Tajice 304 kn Sve Intersport

Veseli topići te uske ili šire majice zanimljivih uzoraka, izrađene od kvalitetnog materijala, odlično će nadopuniti vaš sportski look. Za trčanje ili napornije tjelesne aktivnosti prilikom kojih se više znojite, preporučaju se majice izrađene od sintetičkih materijala. Naime, za razliku od pamuka, sintetika se brže suši te ne ostavlja neugodan, mokar osjećaj na vašoj koži. U sportskim dućanima Tower Centra pronaći ćete brojne sportske komade koje možete kombinirati na razne načine i tako se zabaviti sa svojim sportskim stajlingom. Izlika više nema, složite svoj omiljeni sportski look i klesanje figure može započeti!

Adidas vjetrovka 699 kn. Tajice 449 kn i top 419 kn. Sve Sport Vision
Nike vjetrovka s cvijetnim printom 509 kn. Sportski top 183 kn tajice 259 kn Sport Vision
Adidas majica, 499 kn. Kratke tajice 249 kn The Athlete Foot. sportski top 209kn (SportVision)
Adidas majica 499 kn. Kratke tajica 249kn The Athlete Foot. Sportski top 209 kn Sport Vision
Nike Pro majica, 549 kn. Sportski top 259 kn. Tajice 383 kn Sve Sport Vision
Nike Air tenisice, s lijeva na desno 1.183 kn 979 kn 1.399 kn. Sve Buzz
Adidas šilterica u više boja 139 kn Sport Vision
Majica Nike, 409 kn Sport Vision

Foto: Mateo Malvić