Raskošna paleta boja ono je što nas najviše privlači kad razmišljamo o lijepim i njegovanim noktima. Svako godišnje doba nosi svoje boje, a jesen je posebno bogata nijansama i različitim tonovima. Nijanse crvene, smeđe, sive, crne, ali i neizostavne nude boje i ove su jeseni dobar odabir.

Želite li igrati na klasiku, odabrat ćete upravo te boje, boje koje nose notu jeseni. One su raskošne i odlično prilagođene nadolazećim blagdanima.

@slakipalaki

Trendovi se mijenjaju, svake sezone nose se nešto malo drugačiji nokti. Ovu godinu obilježio je povratak francuske manikure, ali u nešto otkačenijim bojama. Poigrajte se s bojama, pa umjesto klasike, odaberite vesele boje koje ćete staviti na vrhove noktiju.

@aliciatnails

Za one odvažnije, trend koji je osvojio društvene mreže i sve fashionistice je manikura u kojoj je svaki nokat obojen u svoju boju. Zvuči ludo, no izgleda prekrasno. Odabir boja prepušten je vama, pravila nema, možete ići na sigurno i odabrati nude nijanse, ali i na jarke boje koje se ove sezone nose i tijekom zime.

@aliciatnails

@aliciatnails

@aliciatnails

Dm, 59,90 kn

Dm, 59,90 kn

Dm, 12,90 kn