Tijekom zimskih mjeseci uistinu je teško odoljeti ukusnoj i masnoj zimskoj hrani i često si priuštimo koji zalogaj više. Osim toga, zbog niskih temperatura vrijeme uglavnom provodimo u zatvorenom prostoru, izbjegavajući duge šetnje i fizičke aktivnosti. Sve to utječe na pojavu neželjenih kilograma.

Debela zimska odjeća idealan je način za prikrivanje trbuščića i “šlaufa” oko struka, ali ne zadugo. S dolaskom toplijeg vremena sve ćemo više razotkrivati tijelo i na vidjelo će izaći sve naše nesavršenosti. Stoga, nema više isprika! Vrijeme je da krenemo s oblikovanjem našeg tijela i izgubimo višak kilograma kako bismo na ljeto ponosno pokazivali isklesanu figuru.
U Tower Centru čeka vas rješenje! Proteini.si pripremili su za vas proizvode koje će vam pomoći pri mršavljenju i dovesti vas u top formu.

L- karnitin je aminokiselina, koja je u tijelu uključena u proces dobivanja energije iz masti. Radi se o tijelu poznatoj tvari, koju samo izgrađuje, a u manjim količinama unosimo ga i hranom. Njegov zadatak je transportiranje masnih stanica u mitohondrije u kojima nastaje energija. Dodatnim unošenjem L-karnitina u  tijelo, u obliku prehrambene dopune, se proces pretvaranja masnoća u energiju ubrza i postaje učinkovitiji. `

PROTEINI.SI, 52 KN

 

PROTEINI.SI, 59 KN

 

PROTEINI.SI, 224 KN

 

PROTEINI.SI, 261 KN

 

PROTEINI.SI,186 KN