Ljetno doba u našu svakodnevnicu unosi dašak ležernosti i opuštenosti. Stoga se okrećemo udobnoj i prozračnoj odjeći, laganom make up-u, a isto tako i čim jednostavnijim i prirodnijim frizurama. Jedna od omiljenijih frizura za visoke temperature je pundža.

Dovoljno je elegantna da ju odaberemo za svečane prilike ili da ju ukomponiramo u poslovni look. U kombinaciji s pletenicom, pundža će izgledati još posebnije i glamuroznije. Raspuštena i blago valovita kosa koja izgleda kao da ste maloprije izašli iz mora, mnogima je prvi izbor u ljetnim mjesecima. Jednostavna je za oblikovanje i održavanje i pravi je predstavnik boho stila, savršenog za lude ljetne partyje.

Ukoliko ste pozvani na vjenčanje, a dosadile su vam već viđene frizure, krajeve kose svežite u obliku ruže, a ostatak raspustite da romantično pada niz ramena. Pletenice ispletene na razne načine idealan su, praktičan i ženstven dodatak svakoj kosi.
Za najmoderniju frizuru ovog ljeta s kojom ćete zasjati ma gdje se pojavili, inspirirajte se prijedlozima frizerskog salona Simple i posjetite ga u Tower Centru.

Jednostavna frizura u obliku cvijeća! #simple #frizura

A post shared by SIMPLE frizerski saloni (@simple_saloni) on