OSVOJI NAGRADE U BACK TO SCHOOL IGRI TOWER CENTRA

OSVOJI NAGRADE U BACK TO SCHOOL IGRI TOWER CENTRA

22.08.2021

Ljeto nam se bliži kraju, s njim i školski praznici i godišnji odmori, a na vrata kucaju nove školske i poslovne obveze. Ponovni ili pak prvi polazak u vrtić ili školu važan je događaj u životu klinaca, ali i roditelja. Torbe, ruksaci, bilježnice, tenisice, kabanica ili nova lampa za radni stol, sve treba biti spremno za veliki početak. Ima li boljeg mjesta od Tower Centera Rijeka, kada je riječ o opremanju cijele obitelji za nove početke? 

Za sve posjetitelje Tower Centra Rijeka povodom početka nove školske godine organizirao je odličnu nagradnu igru "Back to school" koja traje od 23. kolovoza do 16. rujna 2021., au kojoj posjetitelji mogu osvojiti 10 vrijednih nagrada.

Kako do super nagrada? Potrebno je ostvariti jednokratnu kupnju u ukupnoj vrijednosti od najmanje 200,00 kuna u trgovinama Tower Centra Rijeka u razdoblju od 23.8. do 16.9. te na blagajni prodavaonice preuzeti nagradni kupon. Ispuniti ga osobnim podacima i ubacite u za to predviđenu kutiju, koja se nalazi na drugom i četvrtom katu centra na istaknutom mjestu. 

Obavezno je potrebno sačuvati račun s kojim ste se prijavili na nagradnu igru i pričekajte nagradno izvlačenje 17. rujna 2021. u 12 sati, kad ćemo objaviti dobitnike atraktivnih nagrada. Pravila nagradne igre pročitajte ovdje. 


A koje su to super nagrade?

Mi Electric Scooter Essential + kaciga Livall Helmet C20 Black (Mi store, 2. kat Tower Center Rijeka)

Električni romobili apsolutni su hit, a Tower Center poklanja Mi Electric Scooter Essential koji ima minimalistički dizajn u kojem svaki detalj radi u svrhu praktičnosti i jednostavnosti uporabe. Čvrsta i sklopiva konstrukcija, dugi stabilan volan i pneumatske gume za ublažavanje udara osiguravaju najugodnije i najuzbudljivije iskustvo vožnje. Za sigurnu vožnju, obvezna je kaciga, zato poklanjamo i kacigu Livall Helmet C20 u crnoj boji.

Mobitel MI 10T LITE 6+128 GB PEARL GRAY (Mi store, 2. kat Tower Center Rijeka)

Novi mobitel dobro će doći za početak školske godine. Mobitel MI 10T LITE 6+128 GB, izvrstan je mobitel s kojima ćete uvijek biti odlično povezani i stvarati najbolje slike, a oduševit će vas i njegova brzina punjenja.  

Pametni sat Mi Watch Lite (Black) (Mi store, 2. kat Tower Center Rijeka) – 5 nagrada

Pametni sat Mi Watch Lite u crnoj boji idealan je sat za svakog  školarca koji nikada ne kasni i koji se aktivno bavi sportom. Sat ima ugrađen GPS, kompas, prati kvalitetu sna, otkucaje srca i razinu kisika…, baterija mu traje čak devet dana uz samo dva sata punjenja.

Poklon bon Hoću knjigu u iznosu od 300,00 kn + knjiga „Kako bolje misliti“ + boca za vodu Chills (Hoću knjigu, 4. kat Tower Center Rijeka)

Tower jednog dobitnika daruje odličnim poklon paketom iz trgovine Hoću knjigu, na 4. katu centra. Početak školske godine idealno je započeti čitajući knjigu, prigodnog naslova „Kako bolje misliti, autorice Christen Peticollin. Dok čitate knjigu i razmišljate kako potrošiti poklon bon u iznosu od 300 kuna u trgovini Hoću knjigu, uživajte u ispijanju vode iz nove termo boce Chilly's.

Poklon bon Intersport u iznosu 300,00 kn + Under Armour ruksak za školu (Intersporta, 1. kat Tower Center Rijeka)

Tower Center Rijeka poklanja Under Armour ruksak za novi i moderan početak školske godine iz trgovine Intersport, na 1. katu centra te poklon bon u vrijednosti od 300 kuna. Izbor je velik – tenisice, sportska odjeća i obuća za opremanje školarca od glave do pete. 

AQL bluetooth zvučnik Typhoon (A1 Mobilcentar, 3. kat Tower Center Rijeka)

Bežični zvučnik AQL Cellularline Typhoon iz A1 Mobilcentra na 3 . katu Centra, s povećanom otpornošću na vodu (IPX7), možete bez straha ponijeti gdje god da krenete. Ima ugrađenu snažnu bateriju koja omogućuje do 10 sati rada. Odlično za slušanje glazbe i opuštanje nakon brojnih školskih obveza.


Ne propustite potražiti i odlične Back to school popuste, akcije i pogodnosti u brojnim prodajnim mjestima Tower Centra Rijeka. Popis donosimo u nastavku.


KAT 
TRGOVINA
POPUST
2Argentum35% popusta na Kids kolekciju *Popusti nisu važeći za poklon bonove, poklon setove i nakit po narudžbi. Popust se ostvaruje na blagajni, ne zbraja se s ostalim popustima i vrijedi bez obzira na način plaćanja.
3Baby Center20% popusta za 2 ili više komada dječje odjeće i/ili obuće (kombinacija odjeće i obuće). *Promocija vrijedi na redovne cijene, za članove kluba. Popusti traju od 23.8. do 16.9.2021.
4beba.hr

Od 30% do 50% popusta na dio asortimana dječje i baby odjeće; 

15% popusta na cijeli asortiman Bugaboo; 

20% popusta na Mast M2 i Mast M4 kišobran kolica i košare (od 26.08. do 22.09.);

40% popusta na Kikkaboo autosjedalica Ferris.

3Calvin Klein UnderwearSniženje do 60%. *Popust se odnosi na kolekcije proljeće/ljeto 2021. Popust vrijedi od 23.8. do 16.9.2021.
4CCC40% popusta na ruksak uz kupnju obuće po redovnoj cijeni. *Popust traje do 5.9.2021. 
2CicibanDo 30% popusta na dio asortimana.
2Fashion&FriendsFinalni popusti do 60%*Popust se odnosi na kolekcije proljeće/ljeto 2021. Popust vrijedi do isteka zaliha.
3Five Star Fashion

40% popusta na kolekciju proljeće/ljeto. *Popust se odnosi na odjeću i obuću  brandova Gant, Barbour i La Martina.

50% popusta na kolekciju proljeće/ljeto. *Popust se odnosi na odjeću i obuću branda Sebago.

2GentlemenOd 20 do 70% popusta na dio asortimana.
3Heta 1892.20% popusta na kompletan asortiman Calypso dječjih satova.
2
Interoptika
Uz kupnju Essilor junior naočalne leće, premium garancija gratis.
U slučaju promijene djetetove dioptrije unutar godinu dana na poklon nove smile hmc leće potpuno besplatno + pokloni iznenađenja 
1Kopitarna20% popusta na profesionalnu obuću za učenike i studente. *Akcija traje do 30.10.2021.
4Luce30% popusta na radne lampe i dječju rasvjetu iz salona koja nije na sniženju.
4Magic Baby15% popusta na autosjedalice (izuzev branda Stokke). *Popust vrijedi od 20.08. do 30.09.2021. Popusti se ne zbrajaju s drugim popustima i pogodnostima.
2Optika Anda30% popusta na kontaktne leće, kompletne dioptrijske naočale već od 499,00 kn te besplatna kontrola dioptrije. *Akcija vrijedi od 23.08. do 16.09.2021.
4Posteljina.hrAsortiman dječjih posteljina na popustima od 20 do 60%. *Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju.
3Sport VisionChampion paket za djevojčice i dječake po akcijskoj cijeni od 499,00 kn. Champion paket sadrži ruksak, tenisice i trenirku.
4Tisak PlusSve za školu uz odlične cijene u Tisak Media Katalogu!
3Tommy HilfigerSniženje do 60%. *Popust se odnosi na kolekcije proljeće/ljeto 2021. **Popust vrijedi od 23.8. do 16.9.2021.


Back to school - neka bude cool! Back to school, back to Tower!


Novosti u centru
Scroll to top