GOLDEN ČETVRTAK 11.11.

GOLDEN ČETVRTAK 11.11.

08.11.2021

Vrijeme je za Golden četvrtak, drugi četvrtak u mjesecu!

Pitaš se što, gdje, kada? Saaaamo polako, Tower Center Rijeka, ovaj četvrtak 11. studenoga 2021., časti te najsjajnijim popustima i akcijama i donosi duple bodove na Golden Tower kartici. Saznaj što te očekuje ovaj Golden četvrtku, odaberi nešto za sebe i cijelu obitelj. 

Prilikom kupnje ne zaboravite na svoju Golden Tower karticu, jer cijeli četvrtak darujemo duple bodove! Tako za potrošenih 100 kuna, za vrijeme Golden četvrtka, umjesto jednog boda, ostvaruješ dva boda na kartici. 

Ovaj četvrtak, tvoj je Golden Tower užitak!

KatTrgovina
Popust
3
A1 Mobilcentar
30% popusta na Cellularline dodatnu opremu.
3Adidas20% popusta na novu kolekciju. 
2AldoDo 50% popusta na kolekciju jesen - zima 2021.
2Alpina25% popusta na novu kolekciju mode.
2 Argentum35% popusta na zlatni nakit, 20% popusta na Bella i Stella srebrnu kolekciju i 40% popusta na asortiman satova.
 *Popusti se ostvaruju na blagajni, međusobno se ne zbrajaju i vrijede bez obzira na način plaćanja. 
4beba.hr

PROMOTIVNE CIJENE:                                                   Babocush + 4moms MamaRoo - Redovna cijena: 3928,00 kn; Akcijska cijena: 2999,00 kn.                                 Babocush jastuk protiv grčeva - Redovna cijena: 1.299,00 kn; Akcijska cijena: 999,00 kn.                                                                   

15% popusta na 4moms MamaRoo njihaljku, 15% popusta na Aquascale kadu za bebe, 15% popusta na Mast M2 kolica, 15% popusta na cjelokupan asortiman Bugaboo kolica, 20% popusta na cjelokupan Kikkaboo asortiman, do 20% popusta na cjelokupan BeSafe asortiman, do 20% popusta na cjelokupan Brevi asortiman, do 20% popusta na cjelokupan Rotho asortiman, 25% popusta na posteljine, do 25% popusta na cjelokupan Recaro asortiman, 25% popusta na Peg-perego TAK kolica i do 20% popusta na ostatak Peg-perego asortimana.

1Buzz

Do 30% popusta na odabrani nesniženi asortiman. *Akcije se međusobno isključuju, popusti se ne zbrajaju. Popust se obračunava na blagajni i ne odnosi se na vrećice i poklon bonove. 

4CCCDodatnih 20% popusta na drugi, jeftiniji artikl.
2Chix Threading Bar20% popusta na bojanje obrva kanom.
2Ciciban30% popusta na dio asortimana.
2Comma10% popusta na novu kolekciju.
3Dicta Exclusive20% popusta na cjelokupnu ponudu i na sva sredstva plaćanja. *Popust se odnosi na sve osim na Seiko i Garmin satove te artikle koji su već na popustu temeljem rasprodaje ili neke druge akcije.
1Dicta Tower20% popusta na cjelokupnu ponudu i na sva sredstva plaćanja. *Popust se odnosi na sve osim na Seiko i Garmin satove te artikle koji su već na popustu temeljem rasprodaje ili neke druge akcije.
4dm15x više bodova na ukupnu kupnju.
3Ecco40% popusta na odabrane modele.
3
Europa 92
5% popusta na prvi, 10% popusta na drugi i 15% popusta na treći artikl. *Akcija se ne odnosi na modne dodatke, čarape i donje rublje te vrijedi samo za postojeće i buduće članove loyalty kluba.
3Ferivi Sport20% popusta na novu kolekciju.
3FroddoDodatnih 20% popusta na ukupan iznos računa.
4Frizerski salon SIMPLE20% popusta na sva šišanja.
3Galileo30% popusta na odabrane artikle i dodatnih 10% popusta na ukupan iznos računa.
4Ghetaldus Optika30% popusta na sunčane naočale i kontaktne leće.
 *Akcije i popusti se ne zbrajaju. Akcija ne uključuje brandove grupacije Thelios, Dita, Stella McCartney i Persol.                                                                                                                                                                                                                Akcija 1+1 gratis - kupnjom jednog para dioptrijskih naočala (dioptrijski okvir + naočalne leće) po cijeni većoj od 700,00 kn, drugi par dioptrijskih naočala iz odabrane kolekcije dobivate gratis. 
2Guess25% popusta na sav asortiman. *Akcija se ne odnosi na satove, nakit i parfeme.
4Hoću knjigu10% popusta na iznos računa veći od 300 kuna. *Popusti i akcije se ne zbrajaju te se popust ne odnosi na stručnu literaturu i udžbenike.
2Interoptika30% poupsta na cjelokupan asortiman.
3Lisca20% popusta na sve osim na već sniženi dio asortimana.
3L'occitane en Provence 

15% popusta na sve nove limitirane blagdanske kolekcije. *Promocija vrijedi na proizvode iz limitiranih kolekcija: Nježni karite, Šetnja zimi, Klasični karite - limitirano izdanje, Rose Jasmin i Néroli & Orchidée Eau Intense. Ne vrijedi na putna pakiranja proizvoda, proizvode s rasprodaje, adventske kalendare, već snižene proizvode ili promotivne setove. Popusti, promocije i pokloni se ne zbrajaju.

4Magic Baby15% popusta na sav asortiman izuzev branda Stokke. *Popusti se ne zbrajaju s drugim popustima i pogodnostima.
2Mass20% popusta na sve, bez iznimke. *Popusti i akcije se ne zbrajaju.
5Mueller20% popusta na sve s parfumerije. *Različiti popusti međusobno se ne zbrajaju, a akcije isključuju. Popust se oduzima neposredno na blagajni. 
3Napapijri20% popusta na novu kolekciju jesen/zima 2021.2
2Office ShoesDo 20% popusta na odabrani dio asortimana.
3Os Jeans20% popusta na cjelokupni asortiman.
2Optika Anda30% popusta na sunčane naočale, dioptrijske okvire i kontaktne leće te besplatna kontrola dioptrije. *Popust vrijedi za sve vrste plaćanja.
3Palmers20% popusta na dio asortimana.
4Posteljina.hrOd 20% do 80% popusta na označene artikle. *Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju.
2Replay30% popusta na sve modele obuće koja već nije na mid season sale akciji. 
3Shoe Be Do20% popusta na sve tenisice, accessories i tekstil te 10% popusta na asortiman čizmi i gležnjača. *Popusti ne vrijede za modele koji su već na popustu ili sniženi.
3Skechers20% popusta na sve tenisice, accessories i tekstil te 10% popusta na asortiman čizmi i gležnjača. *Popusti ne vrijede za modele koji su već na popustu ili sniženi.
3S. Oliver10% popusta na novu kolekciju.
2Sportina20% popusta na sve, osim na brendove Parfois i Orsay.
3Sport Vision

20% popusta za kupnju dva ili više artikala nesniženog asortimana i dodatnih 10% na već sniženo.

* Akcije se međusobno isključuju.

* Popust se obračunava na blagajni i ne odnosi se na vrećice i poklon bonove.

2Springfield30% popusta na sve artikle osim na one koji su sniženi ili već na nekoj promociji.
3The Core30% popusta na označeni dio kolekcije. *Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju.
2The Next30% popusta na dio asortimana.
4Triumph20% popusta na kolekciju jesen/zima 2021. *Popust ne vrijedi na kolekciju Amourette, Shape Smart i Fit Smart. Popusti se ne zbrajaju i akcije se međusobno isključuju.
2Ulla PopkenPopust od 15% na sve uključujući i novu kolekciju iz studenog. 
2Varteks10% popusta na Varteks kolekcije izuzev Limited kolekcija i modnih dodataka.
2Watch Centar20% popusta za sve vrste plaćanja na cjelokupan asortiman satova i nakita. *Popust se ne odnosi na već sniženi asortiman. Popusti i akcije se ne zbrajaju.
2Women'secretDodatnih 10% popusta na cjelokupan asortiman uključujući i artikle koji su sniženi.
4Zlatarna Celje10% popusta na zlatni nakit Zlatarne Celje.

Akcije i popusti
Scroll to top