Tower digitalni kuponi na tvoj zaslon stižu i popuste nižu

Tower digitalni kuponi na tvoj zaslon stižu i popuste nižu

02.01.2022

Aplikacija ima i digitalne kupone, to je već važna vijest za sve ljubitelje shoppinga i dobrih popusta. Iskusite novo, obogaćeno iskustvo kupnje i preuzmite aplikaciju u potpunosti besplatno na iOS i Android platformama i to u samo par klikova.  Svakog 1. i 15. u mjesecu potražite nove digitalne kupone i otkrijte koje popuste, poklone i pogodnosti su pripremile trgovine Tower Centra Rijeka. 

Iskoristite sljedeće kupone od 2.1. do 15.1.2022. 

Magic Baby (4. kat) - 15% popusta na posteljine.

Sport Vision (3. kat) - 10% popusta na cjelokupan račun.

A1 (3.kat) - 20% popusta na Cellularline dodatnu opremu.

Buzz (1. kat) - 10% popusta na cjelokupan račun.


Korisnici aplikacije na svom zaslonu će imati prikazane sve dostupne kupone za aktivaciju te će svaki kupon koji žele iskoristiti morati aktivirati pomoću gumba “AKTIVIRAJ KUPON”. Kada korisnik aktivira kupon, QR kod s kupona potrebno je pokazati na blagajni trgovine, nakon čega će trgovac skenirati kupon i odobriti popust. 

Digitalne kupone mogu koristiti samo korisnici Golden Tower kartice, svaki korisnik može iskoristiti jedan kupon.

Tower mobilna aplikacije osim što donosi digitalne kupone, služi i kao digitalna Golden Tower kartica. Više se ne trebate brinuti gdje ste ostavili karticu. Na nekom od brojnih prodajnih mjesta koja sudjeluju u Tower Programu vjernosti pokažite QR kod vaše kartice (koji se nalazi u aplikaciji) i prikupite nove bodove, jednostavno i lako, bez iznimke.

Budi Tower hAPPy!


AKCIJE I POPUSTI
Scroll to top