Tower Center Rijeka - Gerry Weber

Gerry Weber

Odjeća, obuća, modni detalji

2 . Kat

PON - SUB 9 - 21

NED 10 - 21

Gerry Weber trgovina, prva je trgovina ovog brenda u Rijeci. 

Smještena je na drugom katu riječkog Tower Centra. Ovaj stilski besprijekoran i ekskluzivno opremljen prostor prostire se na čak 100 m². Riječ je o poznatom njemačkom brendu Gerry Weber čije su kolekcije pravi izbor za sve one koji prate modu te posebnu pozornost posvećuju visokokvalitetnim i vrhunskim materijalima. 

Trendy & Casual za svaki dan 

Sportska i jednostavna, ali ipak ženstvena Casual linija ističe jednostavan stav prema životu s jakim pojedinačnim komadima, ujedinjenim u holistički koncept jasnih tema unutar kolekcije. 

Elegantan & Poslovan 

Ukoliko ste u potrazi za bezvremenskom i elegantnom kombinacijom poslovnih hlača i klasične bluze za odlazak na poslovni sastanak, ili za modernom ženstvenom suknjom i večernjom haljinom, artikli GERRY WEBER uvijek garantiraju lijepu figuru. Elegantno i apsolutno chic - s naglaskom na detalje i visokokvalitetne materijele. 

TAIFUN 

Ponuda ženstvenih trendy komada odjeće svim obožavateljicama branda Taifun daje slobodu i mogućnost razvijanja svog osobnog stila s kombinacijama inovativnih i „must have“ artikala sezone. 

SAMOON 

Trendy modeli, odlični krojevi i sjajni materijali naglašavaju ženstvenost u plus veličinama. Udahnite i uživajte: Dame sa zaobljenom figurom sada su bogatije u izboru trendy i ženstvenih komada odjeće.

Facebook: facebook.com/CENTRAbuditeutrendu/ 


Telefon: 051632325

E-mail: gerryweber@tekstilpromet.hr

Website: https://www.brandsandtrends.hr

Tower 251
Scroll to top