Tower Center Rijeka - The Athlete's Foot

The Athlete's Foot

Odjeća, obuća, modni detalji

3 . Kat

Program vjernosti

PON - SUB 9 - 21

NED 10 - 21

Mi smo globalni maloprodajni lanac za modernu sportsku obuću i odjeću, zastupljeni u 29 država diljem svijeta. Držeći neke od najpoznatijih svjetskih brandova, vjerujemo u pretvaranje naših klijenata u sportaše svoje strasti, te dodajemo više stila u njihovu igru. 

Tako, bez obzira želite li trčati po gradu, družiti se u trgovačkom centru ili isticati se u najpopularnijim klubovima, nudimo najširi izbor elegantne, sportski inspirirane obuće u naših 518 trgovina diljem svijeta. To uključuje najnovije raspone boja najboljih sportskih tenisica, uz ekskluzivne stilove ograničenih izdanja i malih brandova u nastajanju. Također imamo liniju moderne, ali i individualističke odjeće za dodavanje onog posljednjeg detalja Vašem izgledu.

Ako je sport ono što trebaš i stil ono što želiš, u The Athlete's Foot ćeš to naći.

Trgovine The Athlete’s Foot su napravljene da bi zahvatile pred-digitalno, tradicionalno iskustvo shoppinga koje dovodi ljude natrag u trgovine i omogućuje im neposrednu interakciju s ležernim svakodnevnim proizvodima i brandovima. 

Naši klijenti se određuju kao aktivni, digitalnog uma, orijentirani na globalno i modno osvješteni. To je u skladu s atmosferom koju naše trgovine stvaraju i uslugom koju naše osoblje pruža - pokazujući strast za naše proizvode, znanje o tome što je aktualno i osjećaj stila.

Facebook: facebook.com/theathletesfootcroatia


Telefon: 051565505

E-mail: info@theathletesfoot.hr

Website: https://taf.hr

Tower 332
Scroll to top