Tower Center Rijeka - Big Box Tech Outlet

Big Box Tech Outlet

1 . Kat

PON - SUB 9 - 21

NED 10 - 21

Big Box d.o.o. je brand pomno razvijan više od 5 godina. Kroz tih 5 godina pratili smo kontinuirani razvoj na području elektronike, mikroelektronike, potrošačke elektronike i srodnih industrija.

BigBox Outlet Store nudi i do 70% niže cijene nego uobičajene trgovine! U ponudi NOVI, DEMO I RABLJENI MODELI.

Od početnog puta i servisa računalne opreme s dvoje zaposlenih pa do danas kada smo izrasli u najmodernije opremljen dućan za prodaju mobitela, laptopa, “custom-made” računalnih konfiguracija sa pisanim i sigurnim jamstvom i do 5 GODINA.

Zašto mobiteli i laptopi?
 U gradu na Rječini pokrenuli smo novi trend – umjesto da kupujete nove uređaje u uobičajenim trgovinama i ovlaštenim dućanima za koje plaćate mnogo više novaca, a tehnologija u uređaju je u globalu samo 20% “bolja” od prethodnog modela, BigBox kao pravi Outlet izbacuje visoke cijene te isti model mobitela možete kupiti za do 70% nižu cijenu.

Kako? U BigBox-u repariramo, testiramo i obnavljamo rabljene uređaje najmodernijom tehnologijom u našem servisu, što dovodi do performansi uređaja i dojma kao da je potpuno nov!

Postotak reklamacija na sve proizvode je manji od 3% što nas svrstava u vođe na tržištu potrošačke elektronike i zadovoljstva kupaca!

Naš servisni brand INFOBIT lider je u klasi servisiranja potrošačke elektronike, a pod time mislimo na mobilne telefone i računala. Konstantno ulaganje u ljudske resurse na najvišoj razini uz poticanje na kreativan i znanstveni rad od neprocjenjive su nam važnosti. Sve reparacije se vrše s pouzadnim i originalnim djelovima.

Nadamo se će Vas naša ponuda u dućanu i webshop-u oboriti s nogu! Postanite dio BigBox obitelji i dopustite da Vas iznenadimo odličnim cijenama i još boljom uslugom!

Uštedite novce i krenite u kupnju – niska cijena, visoka kvaliteta!

Vaš BigBox!


Tower 1C