Tower Center Rijeka - Carpisa

Carpisa

Odjeća, obuća, modni detalji

3. Kat9 - 21PON - SUB

Program vjernosti10 - 21NED

Carpisa, brand Kuvere SpA, rođen je 2001. godine, a za nekoliko godina se širi kao trgovački fenomen koji je u mogućnosti ponuditi moderan proizvod s apsolutno jedinstvenim odnosom cijene i kvalitete.

Njegov logo, mala kornjača, obilježava Carpisa brend od svog rođenja. U nekoliko godina, Carpisa otvara više od 500 trgovina u Italiji i inozemstvu, uključujući i trgovine upravljane franšizama. Koncentracijom pažnje na sve složeniji razvoj tržišta, Carpisa jača uspjeh odabirom prave marketinške strategije, s ciljem orjentiranim na kupca.

Svijet Carpisa uključuje različite kategorije proizvoda: 

› četiri sezonske kolekcije modnih torbi i prtljage, 

› male kožne proizvode za žene i muškarce, 

› profesionalne torbe, 

› modne dodatke i 

› širok raspon putnih artikala. 

Neprekidna potraga za stilom i pozornost na nove modne trendove napravili su CARPISA proizvod jedinstven na tržištu: kolekcije su široke i bogate proizvodima usmjerenim na žene i muškarce s različitim potrebama.

Nakon uspjeha u Italiji, Carpisa ima za cilj osvajati međunarodna tržišta: otvara trgovinu u Barceloni, a već je prisutna u Velikoj Britaniji, Švicarskoj, Hrvatskoj, Malti, Cipru, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Slovačkoj, Mađarskoj, UAE, Saudijskoj Arabiji, Litvi i Češkoj Republici.

Facebook: facebook.com/CarpisaOfficial


Telefon: 0912470054

E-mail: info@carpisahrvatska.com.hr

Website: www.carpisa.it/hr_en

Tower 331