Anja Zambelli Čolak diplomirana je dizajnerica i uspješna poduzetnica koja već sada iza sebe ima niz uspjeha na hrvatskoj, ali i svjetskoj sceni. Svoje znanje stekla je u Milanu gdje je diplomirala dizajn, a danas na sreću svih nas, živi i radi u Hrvatskoj. Uspješne žene motiviraju nas i inspiriraju, stoga smo s Anjom prošetali Tower Centrom i u ugodnom razgovoru saznali njene planove i želje.


 

Iza tebe je uspješna godina, koje trenutke bi izdvojila kao najljepše?

Sigurno je 2017 bila super godina, kako poslovno tako i privatno. Privatno bih izdvojila par putovanja, posebno New York koji me ponovo oduševio. Osim toga, posebno pamtim popodnevna jedrenja po Kvarneru sa Emily i Andrijom i prekrasno dugo ljeto. Poslovno mi je ova godina donijela puno novih i kreativnih projekata kao i mogućnost da upoznam ljude koji me posebno nadahnjuju. Kao šećer na kraju došla je i Veuve Clicquot nominacija i nagrada za Hrvatsku poslovnu ženu godine.

Krajem godine svi pomalo rekapituliramo i radimo planove za sljedeću godinu, možeš nam otkriti dio tvojih planova?

Znam da zvuči kao fraza, ali kod mene nikad nema planova, ja se svako jutro probudim i iznova živim dan potpuno i najbolje što mogu. To je uvijek bilo moj recept za uspjeh i sreću.

 

 

Božić je prošao, što ti voliš naći ispod bora?

Iskreno, puno me više veseli darivati nego dobivati poklone. Pogotovo otkad imamo kćer Emily, ona je još lani rekla da su joj pokloni najdraži dio Božića.

 

 

Moda je također važan dio tvog života, kako bi opisala svoj stil?

Da, moda je jedan od mojih hobija. Šta se stila tiče sve manje pratim trendove I sve više me vesele unikatne stvari, one koje se teško nađu one koje su jedinstvene kako u izradi tako u estetici.

Koji je najvažniji modni savjet koji si dobila ili sama spoznala?

Jako dobro pitanje. Rekla bih da sam u zadnje vrijeme polako ali sigurno shvatila da je puno bolje kupiti jedan skupi komad robe nego 10 jeftinih. Naime dostupnost mode koja se pojavila sa street style brandovima donijela je svima u ormar tonu odjeće koja je srednje kvalitete i koju nosimo jednu sezonu a onda skupljamo na dnu ormara. Mislim da je polako vrijeme da počnemo svi zajedno razmišljati o tom fenomenu i o tome da je izrada i materijal odjeće koju nosimo sastavni dio našeg stila.

 

 

Omiljena shopping destinacija u Tower Centru?

Tower centar volim za sportsku robu, uvijek ali baš uvijek pogledam što je novo u sportskim dućanima. Cijenim i Muller u kojem uvijek pronađem neku novu sitnicu ili brand.

 

 

FOTO: Privatni album