LJETO JE PRED NAMA

Bio je to jedan od najtoplijih i najsparnijih dana prošlog tjedna kad smo se odlučile za snimanje.

U DVOJE JE BOLJE

Ne znam kako vama, ali meni je bolje i zabavnije kad s best friendicom idem u shopping.

BOJE SU U NAMA

Gdje smo ono prošli put stali? E da, kako uzvratiti svojoj suradnici, manekenki i poznatoj doktorki koja nas je u posljednjoj kolumni odvela u svijet s manje boja.

PET U DVA

Današnja inspiracija je kombinacija pet različitih komada odjeće za dvije žene #iznad50 godina. Zato sam i nazvala ovu kolumnu 5 u 2.

ZA ONE KOJIMA JE SVAKI DAN VALENTINOVO

Ne znam kojoj Vi grupi pripadate, al trenutno na društvenim mrežama traje borba između onih kojima je Valentinovo svaki dan i onih koji drže do samog Dana zaljubljenih.

SALDI, SCONTI, POPUSTI…

Spojili ste novogodišnje praznike i otišli na skijanje ili ste pak prisiljeni ostati doma zbog raznih virusa, a znate da su nam krenula sniženja? Ne brinite, kad već vi ne možete u akciju, tu sam ja! "Šaptačica" sveprisutnim popustima koja će vam prenijeti sve važne informacije dok se ne vratite

IT'S TIMEEEE!

Došlo je doba godine koje su neki od vas jedva dočekali, bilo da se radi o kićenju jelki ili odabiru garderobe za nadolazeće blagdane. Kraljevi radio stanica Michael Bublé i Mariah Carey jednostavno poručuju: It's timeeee!”.

ISTI BROJ

Pitate se čemu takav naslov? E, pa to su vam zgode i nezgode jedne blogerice.

U MENI JESEN JE, A VANI LJETO JE

E, danas nema gostovanja na setu. Danas ćemo imati samo poslovni modni tekst.

I TEK TAKO

Tko se sjeća kolumne “Svi smo mi Carrie” od prije dvije godine? Bio je svojevrsni modni hommage mega popularnoj seriji Seks i grad, na naš način.

LAST MINUTE

Jesmo li svi već osunčani ili su godišnji tek u tijeku? Malo nam je i vrijeme poremetilo planove, zar ne? Ne znam kako je vama, ali moj godišnji je ove godine sav zbrkan. Nikako se posložiti.

POGODI TKO JE?

Onda, tko se sjeća prošle kolumne i najave mog gosta? Pa da vam je predstavim…

KAKO ĆEMO? GDJE ĆEMO?

Ne znam jeste li u mojoj prošloj kolumni zamijetili da spominjem odustajanje od pisanja i fotkanja? Ako niste, riječ je o tome da sam malo razmišljala postaje li sve ovo što radim možda previše jednolično i treba li nešto promijeniti.

NA KAVICI

Ima li bolje terapije od kavice s prijateljima? Uvijek je lijepo podijeliti s prijateljicom na kavi red ćakule, red modnih novosti.

JESTE LI SPREMNI?

Pitate se za što spremni? Pa jeste li spremni da obogatite svoje proljeće novim modnim kombinacijama? Kakvo ti je to Eki pitanje? Kako, kada temperature luduju? 

VIRTUALNA MODNA REVIJA

Oni koji od početka prate moje kolumne zasigurno znaju kako u njih povremeno ubacujem i crtice iz svakodnevnog života. Tako je dio mojih crtica i jedna moja drugarica (koja baš voli kad ju oslovljavam s drugarica), svima znana doktorka.

VALENTINOVO ZA MENE

Valentinovo nisu nužno ljubavne fraze, darovi ili pozivi na večeru. Valentinovo slavi ljubav. Zašto onda ne bi slavile ljubav prema sebi?!

NASTAVLJAMO SA SNIŽENJIMA

Pozdrav svima! Nakon blagdanskog "predoziranja", vrijeme je da se zaviri u ormare i krene put sniženja.

USUSRET NOVOGODIŠNJOJ NOĆI

Bliže nam se novogodišnji blagdani pa si, kao i uvijek, postavljamo "sudbonosno" pitanje što odjenuti za najluđu noć u godini.

STIL KAO COCO

Stil Coco Chanel ili kako se odjenuti chic i oponašati Chanel stil. Od bisera, male crne haljine i ruža za usne pa do poznatog odijela i bijele košulje... evo par inspiracija za sve zaljubljenike u Chanel kombinacije.

TOWER LIFESTYLE MAGAZINE

Čitajte sve o svijetu mode i ljepote, najnovijim trendovima, manifestacijama i najboljim ponudama u Tower Centru. Svojim čitateljicama i čitateljima želimo ponuditi kvalitetan i inspirativan sadržaj, kako bi uvijek bili u trendu.

Uživajte u svakom trenutku provedenom s nama,

Vaš Tower Lifestyle Magazine.

Instagram