OTKRIJTE MISTERIOZNI SVIJET KRIMIĆA I TRILERA UZ KRIMINALNO DOBRE KNJIŠKE PREPORUKE!

Uzbudljivi svijet krimića i trilera nikada nije izgledao primamljivije! Svibanj je mjesec posvećen napetim pričama, skrivenim tajnama i neizvjesnosti koja vas drži na rubu stolice. Hoću knjigu vam za Mjesec krimića i trilera donosi odabrane naslove koji će vas uvući u intrigantne zaplete

10 KNJIGA KOJE SU OBILJEŽILE 2023. GODINU

Na samom početku 2024. godine, odlučili smo se prisjetiti knjiga koje su nam obilježile proteklu godinu. Provjerili smo u Hoću knjigu što se najviše čitalo, stoga vam u nastavku donosimo naslove koje, ako niste, obavezno pročitajte.

SVE ŠTO NAM TREBA JE TOPLA DEKICA I DOBRA KNJIGA

Kad kapljice kiše padaju izvan prozora i stvaraju umirujući zvuk, nema boljeg načina da se utoplite nego uz dobru knjigu.

ZA SVAKOG PONEŠTO, 15 NAJČITANIJIH KNJIGA U 2022. GODINI

Na samom početku 2023. godine, odlučili smo se prisjetiti knjiga koje su nam obilježile proteklu godinu. Provjerili smo u Hoću knjigu što se najviše čitalo, stoga vam u nastavku donosimo naslove koje, ako niste, obavezno pročitajte.

OVO SU BESTSELERI U OVOJ GODINI

Ljeto nam juri i primiče se kraju, mi smo provjerili u Hoću knjigu što se najviše čitalo u zadnjih par mjeseci, stoga vam u nastavku donosimo naslove koje, ako niste, obavezno pročitajte.

ZA SVAKOG PONEŠTO: 6 ODLIČNIH KNJIGA KOJE SVAKA OBITELJ TREBA PONIJETI NA MORE

Vrijeme provedeno na ljetovanju ne možemo zamisliti bez dobre knjige. Opuštajući i bezbrižni dani provedeni na plaži su kao stvoreni za izležavanje i uživanje u omiljenom štivu. Danas nastavljamo s predstavljanjem knjiga za na plažu, ovaj put smo izabrali tri knjige iz Hoću knjigu za svakog člana ob

5 ODLIČNIH KRIMIĆA KOJE SE ISPLATI PROČITATI OVO LJETO

Prošli tjedan smo vam predstavili ljubavne romane koji se ovo ljeto čitaju na plaži, sad smo odabrali najbolje krimiće u Hoću knjigu. Uživajte u napetim zapletima i intrigantnim radnjama zbog kojih teško da ćete ih pustiti iz ruku do samog kraja.

NAJSLAĐI LJUBAVNI ROMANI KOJE ČITAMO NA OVOM GODIŠNJEM ODMORU

Odlazak na ljetovanje ne možemo zamisliti bez dobre knjige, a knjiga koju ćemo ponijeti na plažu mora biti lagana, “pitka”, uz koju ćemo zaroniti u svijet mašte. Ljubavni romani najslađe se čitaju na plaži, uz romantični šum mora i pjesmu zrikavaca.

10 NAJČITANIJIH KNJIGA U 2021. GODINI

Na samom kraju 2021., odlučili smo se prisjetiti knjiga koje su nam obilježile godinu. Provjerili smo u Hoću knjigu što se najviše čitalo, stoga vam u nastavku donosimo naslove koje, ako niste, obavezno pročitajte.

NOVE KNJIGE KOJE STIŽU U HOĆU KNJIGU, A ČITAMO IH OVE JESENI

U Hoću knjigu su stigli uzbudljivi noviteti iz svijeta knjiga. Posebno su nas oduševili ljubavni romani i drame, koji su idealno štivo za tmurne jesenske dane. Intrigantne radnje i karizmatični likovi, zbog kojih nećete knjigu ispuštati iz ruku, uvest će vas u napet i zanimljiv fiktivni svijet.

NAPETO DO SAMOG KRAJA

Predstavili smo vam dva ljubavna romana koja se najslađe čitaju na plaži. Ovaj put smo odlučili dodati malo uzbuđenja, odabrali smo psihološki triler i krimić u Hoću knjigu. Uživajte u napetim zapletima i intrigantnim radnjama zbog kojih teško da ćete ih pustiti iz ruku do samog kraja.

LJUBAVNI ROMANI KOJI SE NAJSLAĐE ČITAJU NA PLAŽI

Odlazak na ljetovanje ne možemo zamisliti bez dobre knjige. Dugi, opuštajući dani provedeni na plaži su kao stvoreni za izležavanje i uživanje u omiljenom štivu. Čitanje je najbolji način opuštanja i bijega od svakodnevice te nam pomaže da barem nakratko zaboravimo na stres i uđemo u svijet ljubića,

IZABRALI SMO 9 HIT KNJIGA ZA OVO PROLJEĆE

Mnogi od nas provode više vremena u zatvorenom nego ikad prije, a to vrijeme možemo iskoristit za čitanje. Neovisno o tome želite li pobjeći u svijet mašte ili vam je novogodišnja odluka da ove godine pročitate više knjiga, mi smo izdvojili nove hit naslove koji bi se trebali naći na svačijem popisu

5 VAŽNIH KNJIGA ZA SVAKU ŽENU, A I MUŠKARCA

Međunarodni dan žena obilježava se u svijetu već više od 100 godina, na taj dan slavimo hrabrost i odlučnost žena. Ovogodišnja kampanja naziva se #ChooseToChallenge. Iz izazova proizlazi promjena, pa odaberimo svi izazov. U tu čast donosimo vam 5 knjiga koje ulaze u srž onog što znači biti žena.

NAJBOLJE KNJIGE ZA POD BOR

Vrijeme je darivanja i već razmišljamo o poklonima s kojima ćemo razveseliti naše najdraže. Knjige su jedan od najboljih i najdugovječnijih darova. One su prekrasna uspomena koja se iznova budi svakim otvaranjem korica. Idealno su društvo, a posebno tijekom hladnih, zimskih dana koje svi najradije p

HIT KNJIGE KOJE SE ISPLATI UGRABITI NA POPUSTU

Stiglo je ono doba godine kad bi najradije po cijele dane ležali pod toplom dekicom, sakrivali se od silne kiše i hladnoće i čekali dolazak toplijeg vremena. Srećom, postoji sposobnost dobre knjige da nas odvede u drugi svijet, a srećom postoje i popusti u Hoću knjigu.

OBAVEZNE LEKTIRE ZA RODITELJE

Danas predstavljamo dvije simpatične knjige namijenjene roditeljima i najmlađima. Prvu knjigu preporučamo svim novopečenim roditeljima koji se pitaju kako uspješno svladati izazove roditeljstva. Druga simpatična slikovnica oduševit će i roditelje i najmlađe pričom o pravom prijateljstvu..

KNJIGE O KOJIMA ĆETE JOŠ DUGO RAZMIŠLJATI

Kako biste ostali mentalno u formi, ovaj tjedan predstavljamo vam dvije knjige koje potiču kritičko mišljenje.

NADAHNJUJUĆE PRIČE KOJE ĆE VAM PROMIJENITI ŽIVOT

Ima neka tajna veza između ljeta, sunca, mora i knjige. Odlazak na godišnji odmor uvijek je povezan s knjigama koje tijekom godine ne stignemo pročitati, pa ih spremamo na listu želja. I ovaj tjedan nastavljamo s preporukama, a riječ je o knjigama koje će vam pomoći u postizanju vlastitih ciljeva

NAPETE KNJIGE OD KOJIH SE NEĆETE ODVAJATI

Ovaj put smo odlučili dodati malo uzbuđenja na vašu policu s knjigama, odabrali smo dvije triler knjige u Hoću knjigu. Uživat ćete u napetim zapletima i teško da ćete ih pustiti iz ruku do samog kraja. Ovi psihološki trileri izvrsno su društvo na plaži ili bazenu.

TOWER LIFESTYLE MAGAZINE

Čitajte sve o svijetu mode i ljepote, najnovijim trendovima, manifestacijama i najboljim ponudama u Tower Centru. Svojim čitateljicama i čitateljima želimo ponuditi kvalitetan i inspirativan sadržaj, kako bi uvijek bili u trendu.

Uživajte u svakom trenutku provedenom s nama,

Vaš Tower Lifestyle Magazine.

Instagram