Nakon zimskih praznika počinju pripreme za jedan od najsvečanijih trenutaka u životu svakog srednjoškolca, riječ je o maturalnoj zabavi. Od početnih priprema gdje, kako i kada, do one djevojkama najzanimljivije, kakvu haljinu odabrati. Kako se traženje idealne haljine ne bi pretvorilo u noćnu moru, donosimo vam nekoliko savjeta koji će vam biti od velike pomoći pri odabiru savršene kombinacije.

Odlučite se na boju koja vam pristaje, boja koja ide uz vaš ten i boju kose. Bez obzira na aktualni trend uvijek je poželjno odabrati  klasiku, ludi uzorci i materijali znaju loše izgledati na fotografijama. Onaj osjećaj kako se osjećate u odabranoj haljini je najvažniji, bitno je da vam haljina lijepo pristaje, ali i da se u njoj udobno osjećate.

Fashion & Friends, 743 kn (prije 1.049 KN)

 

Oblik tijela također je jedna od ključnih stvari, cilj je postići ravnoteži između gornjeg i donjeg dijela tijela, stoga se odlučite za haljinu kojom ćete postići upravo to.

SALLY ATELIER, 850 KN

Maturalna zabava idealna je prilika da napokon ostvarite styling o kojem ste oduvijek maštale, stoga, odaberite haljinu svojih snova i uživajte u zabavi za kraj srednjoškolskog obrazovanja.

SALLY ATELIER, 980 KN

 

SALLY ATELIER, 1.300 KN

 

SALLY ATELIER, 1.300 KN

 

SALLY ATELIER, 980 KN

 

FASHION & FRIENDS, 582 KN (PRIJE 970 KN)

 

FASHION & FRIENDS, 582 KN (PRIJE, 970 KN)

 

DIADEMA, 329 KN

 

DIADEMA, 279 KN