Nakon dugih zimskih mjeseci i debelih slojeva odjeće, jedva smo dočekali toplije proljetno vrijeme kako bismo odjenuli lagane i lepršave komade. Pored prozračnih hlača i veselih haljina, naš omiljeni odjevni predmet za proljetne dane je suknja.

Jedan od najpopularnijih modela posljednjih sezona je romantična midi ili dugačka plisirana suknja. Zbog laganog, svilenkastog materijala prati linije i pokrete tijela te svaku kombinaciju čini ženstvenom. Najbolje pristaje uz sandale ili cipele na pete te jednostavnu bluzu ili košulju.

GERRY WEBER, 799,99 KN

Najčešći izbor za poslovne kombinacije su pencil suknje. Ovog proljeća nalazimo ih u raznim, odvažnim oblicima.Tako su nam za oko zapele asimetrične pencil suknje, s prorezom te one s detaljem čvora. Također su popularni modeli s dugmićima na prednoj strani. Ako želite da fokus cijelog outfita bude na suknji, nabavite jedan od navedenih modela i zasigurno nećete proći nezapaženo.

COMMA, 639 KN

Za izlaske i casual popodneva, tu su mini suknje. Čine idealan spoj s tenisicama, proljetnim cipelama ili sandalama. Pravi hit biti će one od jeans materijala ili s veselim, cvjetnim te raznobojnim uzorcima.

Možemo zaključiti da dućane ispunjavaju suknje koje su sve, samo ne dosadne i bezlične. Pršte od boja, uzoraka i oblika. Stoga, ako vam je potreban komad odjeće koji će začiniti čitav outfit i koji ćete moći kombinirati na razne načine, suknja je savršen izbor. U nastavku vam predstavljamo neke od razigranih ovosezonskih suknji iz trgovina Tower Centra.

S.OLIVER, 689 KN

S.OLIVER, 689 KN

S.OLIVER, 479 KN

FASHION&FRIENDS, 729 KN

FASHION&FRIENDS, 729 KN

COMMA, 979 KN

COMMA, 799 KN

COMMA, 689 KN

COMMA, 639 KN

THE CORE, 1.149 KN

mango, 349,90 kn

mango, 249,90 kn

GARRY WEBER, 679,99 KN