U zraku je osjećaj slobodnog duha. Pogledaj dublje u svoj stil. Oživi ga bojama i teksturama s novim ručno dovršenim PANDORA nakitom koji se pokreće s tvojom pozitivnošću.

PANDORA nova kolekcija od čistog srebra bliješti ritmom tvoje prekrasne energije i izražava vibracije optimizma. Dizajn je u duhu boho stila, ali potpuno svestran u stvarnosti; pristaje fantastično s crnim jaknama kao i s maxi haljinama, za posao ili zabavu.

PANDORA

Za pronalazak pravog balansa između opuštenog, zabavnog, pomalo smjelog, kožne narukvice se mogu kombinirati sa svim stilovima. Resice imaju sanjivi izgled i trenutno se pojavljuju na modnim pistama; to je luksuzni modni dodatak koji upada u oči. Kombinirajte dva komada nakita da biste dobili uzbudljivi mix, posebno sparivanjem žarkih boja na preplanuli ten te koraljnih nijansi sa narančastom; također sa ostalim upečatljivim komadima nakita.

PANDORA

Amuleti i talismani s najfinijim detaljima su osobne maskote ljubavi, nade i zaštite. Privucite sreću u budućnosti s privjeskom hvatača snova i osjećajte se lepršavo s naušnicama ukrašenim perjem i svjetlucavim kamenjem u jednoj od najcjenjenijih boja ove sezone: tirkiznom. Uskladite svoj izgled s upečatljivim prstenom, zatim izmješajte simbole i boje da biste kreirali živopisno raspoloženje.

Sezona je razigrana, spremna i čeka na vas. Istražite više.

PANDORA

 

FOTO: PR