Odijelo je klasičan i bezvremen komad kojeg svaki muškarac mora imati u ormaru. Prvi je izbor za poslovne događaje, vjenčanja i razne svečanosti gdje moramo izgledati što elegantnije i profinjenije. Kvalitetno odijelo odraz je sređenog muškarca koji drži do sebe i svog izgleda. Može potrajati dugi niz godina i odličan je temelj za slaganje različitih kombinacija s košuljama, prslucima, kravatama i leptir mašnama.

Da odijelo uistinu čini čovjeka, dokazuje nova kolekcija butika Mondo Uomo koji se nalazi u Tower Centeru. Ulogu modela preuzeo je poznati barmen Dorijan Skoblar te predstavio neke od stajlinga koje će obožavati svaki muškarac koji zna što želi i uživa u modi. Mondo Uomo muškarac ne prati slijepo trendove, ali za sebe bira samo najbolje, a to ga čeka u ovom butiku. Ondje ćete pronaći razne komade za svečane i casual prilike, a koji predstavljaju savršen spoj klasike i modernog izričaja. Svaki stylish muškarac uživat će u brojnim uzorcima i bojama i samouvjereno ih uklopiti u svoj outfit.
Ako ste u potrazi za odijelom, košuljom ili drugim odjevnim predmetom koji će upotpuniti vaš svečani stajling i zbog kojeg ćete zasjati od glave do pete, zaputite se u Mondo Uomo i pretvorite se u pravog džentlmena.

Foto: Filip Gržinčić