Bliži se rujan i povratak u školske klupe. Vrijeme bezbrižnih dana provedenih u igri pomalo dolazi kraju i treba se pripremiti za nove obaveze i učenje. Koliko god ljeto dugo trajalo, uvijek nam se čini kako je sve prebrzo prošlo. Roditelji dobro znaju koliko je pripreme potrebno kako bi početak školske godine prošao u savršenom redu. Od knjiga i bilježnica, do sitnica koje su svakom školarcu potrebne. Ima nešto čarobno u novim počecima, mirisu novih knjiga i odabiru nove odjeće, stoga smo i mi prošetali Tower Centrom kako bi saznali u koje dućane otići i što sve možete kupiti.

Krenimo redom, svi znamo koliko djeca brzo rastu, odjeću prerastu začas, tako da je kupnja nove garderobe nešto što morate obaviti. Trgovine Reserved, KIK, S.Oliver, Terranova i Next u svojoj ponudi imaju odličnu robu namijenjenu djeci i mladima. Ugodni materijali, udobni krojevi i naravno sve to trednovski posloženo.

RESERVED, 69,90 KN

 

Školska godina ne može započeti bez ruksaka, pronašli smo modele koji su oslikani omiljenim junacima i klasične jednobojne. Pripazite da ruksak bude anatomski kako bi vaše dijete bezbrižno uživalo u šetnjama do škole.

HOĆU KNJIGU, 699,90 KN

 

HOĆU KNJIGU, 699,90 KN

 

HOĆU KNJIGU, 699,90 KN

 

HOĆU KNJIGU, 599,90 KN

 

 

 

BABY CENTER, 239,99 KN

 

BABY CENTER, 519,99 KN

 

Interspar, Muller, Baby Center i Hoću Knjigu trgovine su u kojima smo pronašli najviše artikala za školu.  Sav pribor koji je potreban za školu pronaći ćete u tim trgovinama.

Početak školske godine ne mora biti stres, u Tower Centru možete pronaći sve na jednom mjestu, stoga će vaša kupnja proći brzo i lako.

CICIBAN, 419 KN

CCC, Povodom povratka u školske klupe i vrtićke grupe, CCC nudi obuću i ruksake po povoljnim cijenama! Provjerite ponudu papuča od 79kn, tenisica Sprandi od 159kn i tenisica iz kolekcije Lasocki Young od 229kn!

 

Opremi se za novu školsku godinu i iskoristi do -30% popusta na odabranu obuću poznatih brendova!

 

Foto: Istockphoto, Mass, CCC, Ciciban, Reserved, Baby Center, Hoću knjigu