Bliži se rujan i povratak u školske klupe. Vrijeme bezbrižnih dana provedenih u igri pomalo dolazi kraju i treba se pripremiti za nove obaveze i učenje. Koliko god ljeto dugo trajalo, uvijek nam se čini kako je sve prebrzo prošlo. 

Roditelji dobro znaju koliko je pripreme potrebno kako bi početak školske godine prošao u savršenom redu. Od knjiga i bilježnica, do sitnica koje su svakom školarcu potrebne. Ima nešto čarobno u novim počecima, mirisu novih knjiga i odabiru nove odjeće, stoga smo i mi prošetali Tower Centrom kako bi saznali u koje dućane otići i što sve možete kupiti.

Krenimo redom, svi znamo koliko djeca brzo rastu, odjeću prerastu začas, tako da je kupnja nove garderobe nešto što morate obaviti. Trgovine Reserved, S.Oliver, KIK, Pepc i, Terranova u svojoj ponudi imaju odličnu robu namijenjenu djeci i mladima. Ugodni materijali, udobni krojevi i naravno sve to trendovski posloženo.

@reseved

Kako bi u novu školsku godinu uletjeli trendy u CCC trgovini pripremili su preslatku kolekciju Sprandi i Disney od recikliranih materijala!  

CCC, 299,90 kn

CCC, 79,90 kn

CCC, 349,90 kn

Školska godina ne može započeti bez torbe, pronašli smo modele koji su oslikani omiljenim junacima i klasične jednobojne. Pripazite da torba bude anatomska i prilagođena dobi djeteta kako bi  bezbrižno uživalo u šetnjama do škole.

Baby Center, 475,99 kn

Baby Center, 475,99 kn

Hoću knjigu, 649,90 kn

Hoću knjigu, 479,90 kn


Interspar, 399,99 kn

Interspar, 399,99 kn

Interspar, 399,99 kn


 

Interspar, Muller i Hoću Knjigu trgovine su u kojima smo pronašli najviše artikala za školu. Sav pribor koji je potreban za školu pronaći ćete u tim trgovinama.

Interspar, 9,99 kn

Interspar 3,49 kn

Muller, Karbon bilježnice na akciji 14,90 kn (puna cijena 17 kn)


Hoću knjigu, 34,90 kn

Hoću knjigu, 189,90 kn

Hoću knjigu, 189 kn. Sadrži 48 komada pribora: flomaster školski 18 boja, boje drvene 18 boja, olovka grafitna HB x 2 komada, šiljilo, gumica, ravnalo pvc, olovka kemijska trobojna, olovka tehnička 0,5 mm, mine 0,5 mm, olovka kemijska, trokut pvc, škare školske i raspored sati obostrani 



Početak školske godine ne mora biti stres, u Tower Centru možete pronaći sve na jednom mjestu, stoga će vaša kupnja proći brzo i lako. Koje smo sve akcije, pogodnosti i zabave pripremili provjerite na ovom linku.


Foto: Istockphoto, web str proizvođača i trgovina