Jesen je pokucala na vrata i donijela nam, osim šarenog lišća i kišnog vremena, brojne novitete iz modnog svijeta. Među njima su i torbe raznih oblika i veličina, bez kojih ne možemo zamisliti svoje jesenske outfite.

Bucket torba

Bucket torba je jedan od ovosezonskih hitova za kojim će tragati svaka pratiteljjica mode. Zanimljivog je dizajna – izgleda poput vrećice ili kantice, što ju čini posebnim detaljem uz kojeg nećete proći nezamijećeno. Kockasti modeli, zbog svojih pravilnih linija, unose eleganciju i savršenstvo u svaki stajling.

Torba remen

Posljednji krik mode koji se preselio u high street dućane je torba remen. Već smo ju zapazili u kolekcijama poznatih svjetskih brendova poput Givenchyja i Guccija. Zahvaljujući inovativnom dizajnu, uz nju možete šetati slobodnih ruku. Isto tako, kao spoj remena i torbice predstavlja savršen modni dodatak.

View this post on Instagram

Look of the day, part two: the details 💘

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Gotovo sve hit torbice koje ćemo viđati narednih mjeseci imaju ručku, pa ćemo ih nositi u ruci, poput malih kofera. Velike shopper torbe ne silaze s trona, i to s razlogom. Vrlo su praktične pa u njih možemo „potrpati“ sve što nam je potrebno za posao ili cjelodnevni izlet. Nismo mogli ne primijetiti da je životinjski uzorak ove jeseni zavladao torbicama. Osim toga, u skladu s raznobojnim lišćem, kao zaštitnim znakom jesenskih dana, prevladavaju žuta, maslinasta i smeđa boja. U svakom slučaju, sudeći prema policama dućana, ovo će biti veoma zanimljiva modna jesen. U moru raznih oblika, dimenzija i uzoraka, svatko će pronaći torbu po svom ukusu. U nastavku smo izdvojili neke od najljepših torbi iz trgovina Tower Centra koje će vas idućih mjeseci pratiti u stopu i dodati onaj završni touch svakoj odjevnoj kombinaciji.

MANGO, 249,90

MANGO1, 249,90 KN

MANGO1, 169,90 KN

MANGO, 349,90 KN

MANGO, 169,90 KN

MANGO, 199,90 KN

MANGO, 249,90 KN

RESERVED, 179,90 KN

SPRINGFIELD

Foto: Instagram, Mango, springfield, reserved