S dolaskom hladnijih dana, sandale i otvorene cipele polako spremamo u ormar te biramo zatvoreniju obuću. Budući da je još uvijek pretoplo za čizme i gležnjače, tenisice su idealan izbor za prijelazno razdoblje. Osim uz casual kombinacije, neke modele možemo ukomponirati i u poslovni look.

Pored sportske odjeće, traperica i hlača, odlično pristaju uz haljine i suknje te unose dozu ležernosti u čitav stajling. Jednostavne bijele tenisice trend su koji ne silazi s modnog trona. Za one koji žele ostaviti dojam, tu su moderne tenisice sa šljokicama, životinjskim uzorkom, zakovicama i ostalim zanimljivim detaljima. Ljubitelji sportskog stila uživat će u raznovrsnoj ponudi tenisica brojnih poznatih marki.

Ove jeseni posebice su popularni modeli s platformom koje ćemo sve više viđati na ulicama. Bilo da više volite klasične tenisice koje pristaju uz sve, ili preferirate one upečatljive, koje će naglasiti svaku vašu odjevnu kombinaciju, u trgovinama Tower Centra dovoljno je izbora da se zadovolji svačiji ukus. Sada je pravo vrijeme da izaberete vaš savršen par s kojim ćete spremno zakoračiti u jesenske dane!

BUZZ, 849 KN

BUZZ, 551 KN

BUZZ, 749 KN
BUZZ, 819 KN

FASHION&FRIENDS, 1.370 KN
FASHION&FRIENDS, 1.370 KN
FASHION&FRIENDS, 1.450 KN
FLAIR, 1.290 KN
FLAIR, 1.390 KN
SHOE BE DO, 899 KN
SHOE BE DO, 749 KN
SHOE BE DO, 649 KN
SHOE BE DO, 599 KN

Foto: instagram (mass), shoebedo, buzz,