Lee Cooper je prvi autentični denim /jeans brand sa sjedištem u Europi, koji je utemeljen u Istočnom Londonu davne 1908 godine.  U korak s novim kulturološkim promjenama, Lee Cooper nastavlja pričati priču slobodnog duha, te svojim odvažnim stavom pomiče granice, tako da danas uživamo u stilskoj i kulturološkoj slobodi branda koju poznajemo.

Tijekom stoljeća, traper je postao most koji spaja svijet mode i glazbe, Lee Cooper je uspio pretvoriti jednostavan par traperica u simbol. “Jeans”, kako ga  danas svi zovemo i  poznajemo,  postao je način slobodnog izražavanja.

LEE COOPER

Ideja koja je započela prije 110 godina, danas je postala stvarnost. Tradicija, poštvanje i ljubav prema autentičnom traperu i dalje ”živi” sa svakim parom traperica koji je izrađen s velikom preciznošću. Lee Cooper priču prenosimo i pričamo dalje preko svih koji nose svoju omiljenu majicu i par traperica, osjećajući da su slobodni i da mogu osvojiti svijet.

I hrvatsko tržište prepoznalo je vrijednost ovoga brenda. Danas trgovine Lee Coopera možemo pronaći na čak 15 lokacija prodavaonica Modiana u Hrvatskoj, te u Rijeci prvi monoshop  Lee Coopera. Monoshop trgovina Lee Cooper nalazi se na 2. katu riječkog Tower centra. Ovaj moderno opremljen prostor svojim jedinstvenim konceptom, nastoji zadovoljiti potrebe svih svojih korisnica i korisnika. Do 18.10. možete iskoristiti super popuste na sve jakne brenda Lee Cooper.

Kvaliteta i udobnost uvijek su u modi – očekujemo Vas!

LEE COOPER

LEE COOPER

 

Foto: pr