Prekrasni, topli i sučani dani napokon su dio naše svakodnevice. Ovog proljeća osim bluza, šareni uzorci i vesele boje krase hlače, suknje i haljine. Uz takve komade, outfit nikada neće izgledati dosadno i bezlično. Tijekom prohladnih jutara zagrnite se profinjenim balonerom ili sakoom i time zaokružite vaš look.

Raznobojne, lepršave bluze i košulje pravi su simbol proljeća i odlično izgledaju uz elegantne hlače ili suknje. Komad kojega svi moramo imati u ormaru je klasična bijela košulja. Pristaje na sve i možemo ju kombinirati na razne načine.

RESERVED, 119,90 KN
MANGO, 249,90 KN
ECCO, 999 KN NA AKCIJI 699,30 KN

Pored prozračnih hlača i veselih suknja, naš omiljeni odjevni predmet za proljetne dane je haljina. Osim udobnih tenisica i ravnih cipela, pažnju nam na svakom koraku plijene prekrasne, ženstvene sandale koje izvrsno pašu uz haljinu cvijetnog uzorka

MANGO, 349,90 KN
CCC, 179 KN
OPTIKA ANDA
DOUGLAS, 329 KN

Za sve vas koje pak želite igrati na sigurno, dovoljno je da jednim modnim dodatkom u jarkoj boji začinite svoj proljetni look.

MANGO, 129,90 KN
EUROPA 92
HOUSE, 79
OPTKA ANDA

Potrebno je samo malo mašte te nekoliko proljetnih odjevnih predmeta i detalja kako biste svaki dan uživali u smišljanju novih kombinacija. Unesite proljeće u vaš stajling i inspirirajte se komadima iz novih proljetnih kolekcija trgovina Tower Centra..