Od ponedjeljka sve trgovine Tower Centera bit će spremne dočekati svoje posjetitelje i kupce. Vjerujemo da se svi pitate kako će to sad izgledati, je li sigurno, što ako kupim odjeću koja mi ne odgovara? Donosimo vam nekoliko savjeta kako sigurno i učinkovito kupovati u vašem omiljenom centru.

SIGURNOST

Naš prvi savjet je sigurnost, pazite na sebe i na druge. Za odlazak u kupovinu opremite se zaštitnom maskom i po želji, rukavicama. Na svim ulazima u Centar čekaju vas dispenzeri za dezinfekciju ruku te možete koristiti i toaletne prostore za pranje ruku.
Detaljne preporuke za posjetitelje, kupce i djelatnike možete pogledati na stranici Tower Centera

PROUČITE SVOJE MJERE

Do sad, već svi znamo da se veličine razlikuju ovisno o marki, pa čak i seriji proizvoda. Veličina “M” može se razlikovati od proizvođača do proizvođača. Točne dimenzije i kvaliteta tkanine pišu na proizvodu, vi samo morate znati vaše točne mjere. Prije odlaska u kupovine izmjerite se mjernom vrpcom ili ako kupujete u istom dućanu probajte odjeću iz svog ormara i zapišite si brojeve.

ISTRAŽITE MATERIJALE

Materijal je jednako važan kao i veličina. Pogledajte u svoj ormar i pronađite proizvode koji vam se najviše sviđaju, kao i one koji vas svrbe i ne odgovaraju vam. Zapamtite njihove sastave i koristite kao referentnu točku pri kupnji.

POVRAT ROBE

Čak i ako ste pratili gore navedene korake može se desiti da vam komad odjeće ne odgovara. Budite spremni i upoznajte se u trgovini s povratom robe. Prije nego kupite proizvod raspitajte se kod prodavača o pravilima povratka robe.

PLAĆANJE

Koristite kartice za beskontaktno plaćanje u trgovinama. Osim što ima pogodnosti za vaše zdravlje ima i na vaš budžet. Naime, često kartičari nude pogodnosti za beskontaktno plaćanje pa se raspitajte kod blagajnika.

Ugodan šoping želi vam vaš Tower Centar!