Kad je riječ o klasičnim komadima odjeće, malo toga može nadmašiti bijelu košulju. Ovaj univerzalni komad odjeće nije samo simbol elegancije i profinjenosti, već je i praktična baza svake garderobe. Bez obzira jeste li u potrazi za poslovnim izgledom, casual stilom ili večernjom elegancijom, bijela košulja uvijek je pravi izbor.

Jedna od glavnih prednosti bijele košulje je njezina svestranost. Možete je nositi na bezbroj načina, stvarajući različite stilove i izglede. Za poslovni look, kombinirajte je s klasičnim hlačama ili suknjom, elegantnim sakoom i cipelama na petu. Za opušteni casual izgled, nosite je s trapericama ili chino hlačama i tenisicama ili ravnim cipelama. Ako želite dodati dašak elegancije večernjem outfitu, nosite je ispod sakoa ili s elegantnim hlačama i štiklama.

@juliesfi

Još jedna prednost bijele košulje je ta što se lako može prilagoditi različitim prigodama i stilovima. Možete je nositi kao osnovni komad za slojevito odijevanje ili kao samostalni statement komad. Dodavanjem modnih dodataka poput ogrlice, marama ili remena možete personalizirati svoj izgled i dodati mu dozu individualnosti.

@talisa_sutton

U konačnici, bijela košulja je neizostavan komad u garderobi svake moderne žene. Njezina svestranost, elegancija i trajna popularnost čine je nezamjenjivim dijelom svake garderobe. Bez obzira na prigodu ili stil, bijela košulja uvijek je pouzdan izbor koji će vam pomoći da izgledate besprijekorno i osjećate se samopouzdano. Vrijeme da se uputite u Tower Centar Rijeka i izaberete barem jednu košulju koja će osvježiti i obogatiti vašu proljetnu garderobu.

Fashion&Friends, 149,00 €

Tommy Hilfiger, 79,90 €

Europa 92, 62,90 €

Mango, 22,99 €

Mango, 29,99 €

Mango, 39,99 €

Reserved, 27,99 €

House, 17,99 €

Foto: Instagram, web stranice trgovina