Bliži nam se najljepši dan u čast svim mamama; Majčin dan! Ususret ovom posebnom “prazniku” koji se odvija svake godine druge nedjelje u svibnju, ekipa Extravaganta odlučila je razveseliti jednu poznatu mamu shoppingom – bivšu Kraljicu svijeta Danijelu Gračan i njezine kćeri. Vodili su ih u novootvoreni Prahir Fine Jewellery & Dellure store u Tower Cenetru.

Danijela Gračan je ponosna majka triju predivnih kćeri, koja uživa u najljepšoj životnoj ulozi. 

“Obožavam biti majka, pogotovo mojih već odraslih kćeri koje su mi sada prijateljice i to je uistinu prekrasno. Zajedno putujemo, volimo iste stvari, puno toga učim od njih. Svaki dan mi je neka nova dogodovština s njima!” 

Doznali smo kako bivša Kraljica svijeta voli provoditi Majčin dan.

“Moje kćeri me uvijek odvuku u nekakav shopping te me nerijetko iznenade s nekakvim poklončićima. Naravno, nakit je uvijek najljepša uspomena i traje vječno.“

Već nebrojeno puta uvjerili smo se kako najposebniji nakit stanuje upravo u Prahir Fine Jewellery & Dellure store-u. Ondje su naše prelijepe dame pronašle savršen nakit za sebe, koji im najbolje pristaje na njihov stil, godine i osobnost. 

Najljepši izbor prstenja, ogrlica, naušnica i narukvica, Danijela je sa svojim kćerima pronašla u sestrinskom brendu Dellure. Ovaj urban i pristupačan brend oduševio ih je s bogatim izborom nakita od srebra, čelika ili zlata te s ukrašenim kamenjem u boji.

Vrlo trendy, moderno, a opet elegantno. Upravo takvim nakitom okitile su se naše riječke ljepotice i zablistale punim sjajem.

Uoči Majčinog dana ne propustite popuste koje nudi Prahir Fine Jewellery & Dellure store: 30% na zlato, 30% na čelik i 40% na srebro.

Ova posebna pogodnost trajat će od četvrtka 11. svibnja do Majčinog dana u nedjelju 14. svibnja.


Autor: Extravagant